...
Prodavnica 4 u1 Masinica -DL7003

4 u1 Masinica -DL7003

1500 RSD

Nema na zalihama
Opis:

4 u 1 Trimer -masinica za sisanje,brijanje i trimovanje brade i tela,kao i za skidanje dlačica iz uva i nosa

  • Profesionalna mašinica-brijač izradjena od nerdjajuceg čelika
  • Poseduje dug radni vek.Precizna i jaka.
  • Ima moderan oblik i lake težine-možete je koristiti i poneti svuda sa sobom.
  • Punjenje:putem USB kabla koji dobijate u kompletu
  • Snaga:3v
  • Voltaza:220v
  • Paket sadrzi:masinicu,glavu za brijanje,glavu za sisanje kose,deo za zaliske,deo za skidanje dlacica iz uva i nosa i punjac
Isporuka:
29 septembar - 01 oktobar
Šifra proizvoda: 220333 Kategorije: , Oznake: ,
Opis

4 u1 Mašinica – DL7003 je sve što vam je potrebno za savršeno oblikovanje i stilizovanje kose. Ova mašinica je dizajnirana sa ciljem da vam pruži profesionalne rezultate u udobnosti vašeg doma.

Sa četiri različite funkcije u jednom uređaju, ova mašinica je pravi multitasker. Prvo, tu je precizni trimer koji vam omogućava da oblikujete i uređujete svoju kosu sa lakoćom. Bez obzira da li želite da skratite krajeve ili da napravite precizne linije, ovaj trimer će vam omogućiti da postignete željeni izgled.

Druga funkcija je šišanje kose. Sa različitim dužinama češljeva, možete lako prilagoditi dužinu kose prema vašim željama. Bilo da želite kratku frizuru ili samo da smanjite dužinu kose, ova mašinica će vam omogućiti da to postignete bez napora.

Treća funkcija je brijanje. Sa posebnim brijačem, možete se osloboditi neželjenih dlačica na licu i vratu. Bez obzira da li želite glatku kožu ili samo da sredite bradu, ova mašinica će vam pružiti besprekoran rezultat.

Poslednja funkcija je trimovanje brade. Sa posebnim češljem za bradu, možete lako oblikovati i stilizovati svoju bradu prema vašim željama. Bez obzira da li želite da imate bradu sa preciznim linijama ili samo da je sredite, ova mašinica će vam omogućiti da postignete željeni izgled.

Ova 4 u1 mašinica je izrađena od visokokvalitetnih materijala koji su izdržljivi i dugotrajni. Sa ergonomskim dizajnom, ona je udobna za korišćenje i omogućava vam da postignete profesionalne rezultate bez odlaska u salon.

Sa 4 u1 Mašinicom – DL7003, više nećete morati da koristite različite uređaje za oblikovanje kose. Ova mašinica vam pruža sve što vam je potrebno za savršen izgled, štedeći vam vreme i novac.

Nabavite svoju 4 u1 Mašinicu – DL7003 danas i uživajte u profesionalnom oblikovanju kose u udobnosti vašeg doma.

Scroll To Top
Close
Close
Close

Moja korpa

Vaša korpa je prazna!

Nastavi sa kupovinom