...
Prodavnica SET za kupatilo 50×50cm i 50×80cm

SET za kupatilo 50×50cm i 50×80cm

1464 RSD

Na zalihama
Opis:

Pronalaženje idealnog kupatilo set-a zajedno sa ostalim elementima za kupatilo predstavlja esencijalni deo slagalice koja kompletira kupatilo iz snova.DVODELNI KUPATILO SET sačinjen je od 100% pamučnog materijala

Isporuka:
29 septembar - 01 oktobar
Šifra proizvoda: VLK000192 Kategorije: , , Oznake: ,
Opis

SET za kupatilo 50×50cm i 50×80cm je savršen izbor za osveženje vašeg kupatila. Ovaj set sadrži dve prostirke dimenzija 50×50cm i 50×80cm, koje će uneti eleganciju i udobnost u vaš prostor.

Naš SET za kupatilo je izrađen od visokokvalitetnog materijala koji je mekan na dodir, ali istovremeno izuzetno izdržljiv. Ove prostirke su napravljene od visokokvalitetnog pamuka koji je otporan na habanje i lako se održava. Takođe, imaju antiderzavnu podlogu koja sprečava klizanje i pruža dodatnu sigurnost.

Osim što će vaše kupatilo izgledati elegantno, naš SET za kupatilo pruža i brojne benefite. Zahvaljujući svojoj mekoj teksturi, ove prostirke će vam pružiti osećaj udobnosti i topline pod nogama. Takođe, apsorbuju vlagu i brzo se suše, čime se sprečava stvaranje neprijatnih mirisa i bakterija.

Ovaj SET za kupatilo je dizajniran tako da se lako uklopi u bilo koji stil uređenja. Dostupan je u različitim bojama i dezenima, pa možete odabrati onaj koji najbolje odgovara vašem ukusu i enterijeru. Bez obzira da li želite da osvežite svoje kupatilo ili da ga potpuno transformišete, naš SET za kupatilo će vam pružiti sve što vam je potrebno.

Naručivanjem našeg SET-a za kupatilo, dobijate ne samo kvalitetan proizvod, već i odličnu vrednost za svoj novac. Ove prostirke su dugotrajne i izdržljive, što znači da ćete uživati u njima dugi niz godina. Takođe, njihova pristupačna cena čini ih sjajnim izborom za svakog kupca.

Ukratko, naš SET za kupatilo 50×50cm i 50×80cm je savršen spoj stila, udobnosti i praktičnosti. Oplemenite svoje kupatilo ovim elegantnim prostirkama i uživajte u svakom trenutku provedenom u njemu.

Scroll To Top
Close
Close
Close

Moja korpa

Vaša korpa je prazna!

Nastavi sa kupovinom