...
Prodavnica Čaršav Frotir 180x200cm Krem

Čaršav Frotir 180x200cm Krem

1920 RSD

Na zalihama
Opis:

Njegova osnovna namena je prekrivanje dušeka radi higijene, udobnosti, kao i ulepšavanja izgleda kreveta. Izradjuju se u više boja. Boja čaršava bi trebalo da je takva , da se prekriju eventualne mrlje, a kvalitet da može da izdrži česta pranja, iskuvavanje, kao i da neizbledi ili dodje do deformacija obilika, tegljenja ili skupljanja, nakon tretiranja. Čaršaf je izrađen od 100%pamuka, gusto tkanog, što obezbeđuje mekoću, udobnost ali i izdržljivost tkanine. Verzija čaršafa sa ugrađenim lastišem savršeno se prilagođava svim tipovima dušeka i ostaje fiksirana tokom cele noći.

Isporuka:
29 septembar - 01 oktobar
Opis

Čaršav Frotir 180x200cm Krem je savršen izbor za one koji žele udobnost i luksuz u svom spavaćem prostoru. Izrađen od visokokvalitetnog frotir materijala, ovaj čaršav pruža mekoću i nežnost dodira koji će vas obuzeti svake noći.

Sa dimenzijama od 180x200cm, ovaj čaršav je idealan za bračni krevet, pružajući dovoljno prostora za udoban san. Krem boja dodaje eleganciju i sofisticiranost vašem prostoru, stvarajući mirnu i opuštajuću atmosferu.

Jedna od ključnih karakteristika ovog čaršava je njegova izuzetna upijajuća moć. Zahvaljujući frotir materijalu, on brzo upija vlagu i znoj, čineći vaš san suvim i udobnim tokom cele noći. Osim toga, ovaj čaršav je veoma izdržljiv i otporan na habanje, što ga čini dugotrajnim i pouzdanim.

Pored toga, Čaršav Frotir 180x200cm Krem je veoma jednostavan za održavanje. Može se prati u mašini za veš i lako se suši, čime vam štedi vreme i trud. Takođe, ne zahteva peglanje, što je dodatna pogodnost za sve zauzete ljude.

Ovaj čaršav pruža vrednost kupcima na mnogo načina. Prvo, njegova visokokvalitetna izrada garantuje dugotrajnost i trajnu udobnost. Drugo, njegova upijajuća moć obezbeđuje suv i zdrav san. Treće, jednostavnost održavanja čini ga praktičnim izborom za svakodnevnu upotrebu.

Uz Čaršav Frotir 180x200cm Krem, vaša spavaća soba će postati oaza udobnosti i luksuza. Uživajte u mekoći i kvalitetu svake noći, uz dodir koji će vas obuzeti. Iskusite vrednost koju ovaj čaršav pruža i uživajte u mirnom i opuštajućem snu.

Scroll To Top
Close
Close
Close

Moja korpa

Vaša korpa je prazna!

Nastavi sa kupovinom