...
Prodavnica Jastučnica Puplin 50x70cm D6

Jastučnica Puplin 50x70cm D6

624 RSD

Na zalihama
Opis:

Jastučnice PUPLIN, 100% pamuk, dimenzije 50×70cm,preklop.

Isporuka:
29 septembar - 01 oktobar
Šifra proizvoda: VLK000229-D6 Kategorije: , , Oznake: , ,
Opis

Jastučnica Puplin 50x70cm D6 je savršen izbor za one koji žele da unesu svežinu i eleganciju u svoj prostor. Ova jastučnica je izrađena od visokokvalitetnog materijala koji je mekan na dodir i izdržljiv, pružajući vam dugotrajnu udobnost i zadovoljstvo.

Sa dimenzijama od 50x70cm, ova jastučnica je idealna za većinu standardnih jastuka, pružajući vam savršeno pristajanje i podršku tokom spavanja ili odmora. Njena elegantna boja i dizajn dodaju sofisticiranost i stil vašem enterijeru, čineći je savršenim dodatkom za svaku sobu.

Jastučnica Puplin 50x70cm D6 je takođe veoma praktična. Može se lako skinuti i oprati, što je od velike koristi za održavanje higijene i svežine vašeg jastuka. Takođe, njen kvalitetan materijal sprečava prodiranje prašine i grinja, čime se smanjuje rizik od alergija i poboljšava kvalitet vašeg sna.

Ova jastučnica pruža vrednost kupcu na mnogo načina. Pored udobnosti i stilskog dodatka za vaš prostor, ona takođe pruža praktičnost i higijenu. Sa Jastučnicom Puplin 50x70cm D6, možete biti sigurni da ćete dobiti proizvod koji će trajati i pružiti vam maksimalno zadovoljstvo.

Ukratko, Jastučnica Puplin 50x70cm D6 je savršen izbor za one koji žele da unesu svežinu, eleganciju i udobnost u svoj prostor. Sa svojim kvalitetnim materijalom, praktičnošću i stilskim dizajnom, ova jastučnica će vas oduševiti i pružiti vam vrednost koju zaslužujete.

Scroll To Top
Close
Close
Close

Moja korpa

Vaša korpa je prazna!

Nastavi sa kupovinom