...
Prodavnica Ćebe Bahar Glat francuski ležaj Prljavo bela

Ćebe Bahar Glat francuski ležaj Prljavo bela

5484 RSD

Na zalihama
Opis:

Ćebe Bahar Glat francuski ležaj u prljavo beloj boji.

Ćebe Bahar Glat je jednobojno ćebe u dimenziji 210x240cm sačinjeno od 100% mikrofiber vlakna.

Odlično ćebe vrhunskog kvaliteta može da služi i kao dekoracija na vašem krevetu.

Isporuka:
29 septembar - 01 oktobar
Šifra proizvoda: VLK000377-PRLJAVOBELA Kategorije: , , , Oznake: , ,
Opis

Ćebe Bahar Glat francuski ležaj Prljavo bela je savršen dodatak vašem domu koji će vam pružiti udobnost i stil. Ovo prelepo čebe je izrađeno od visokokvalitetnog materijala koji je mekan na dodir i veoma prijatan za upotrebu.

Sa dimenzijama od XXxXX cm, ovo čebe je dovoljno veliko da vas u potpunosti prekrije i pruži vam toplinu tokom hladnih zimskih večeri. Njegova prljavo bela boja je neutralna i lako se uklapa u svaki enterijer, dodajući sofisticiranu notu svakom prostoru.

Jedna od ključnih karakteristika ovog čebeta je njegova glatka tekstura koja pruža dodatnu mekoću i udobnost. Možete ga koristiti kao prekrivač na krevetu ili ga jednostavno zamotati oko sebe dok uživate u omiljenom filmu ili knjizi.

Osim što je estetski privlačno, Ćebe Bahar Glat francuski ležaj Prljavo bela takođe ima i praktične prednosti. Materijal od kojeg je napravljeno je izuzetno izdržljiv i lako se održava. Možete ga prati u mašini za veš bez bojazni da će izgubiti svoju mekoću ili boju.

Ovo čebe je idealan poklon za voljene osobe ili za sebe. Pruža vam toplinu, udobnost i stil, čineći vaš dom još prijatnijim i gostoljubivijim. Uživajte u trenucima opuštanja uz Ćebe Bahar Glat francuski ležaj Prljavo bela i osetite razliku koju donosi u vašem životu.

Scroll To Top
Close
Close
Close

Moja korpa

Vaša korpa je prazna!

Nastavi sa kupovinom