...
Prodavnica Ćebe Delta francuski ležaj D7

Ćebe Delta francuski ležaj D7

3984 RSD

Na zalihama
Opis:

Ćebe Delta 200x200cm dimenzije.

Odlično ćebe vrhunskog kvaliteta može da služi i kao dekoracija na vašem kauču. Micro vlakna sa kojima je izrađeno omogućava izuzetnu mekoću i prijatnost. Ovo luksuzno ćebe će Vas i vaše voljene grejati tokom cele zime.

Isporuka:
29 septembar - 01 oktobar
Šifra proizvoda: VLK000398-D7 Kategorije: , , Oznake: , ,
Opis

Ćebe Delta francuski ležaj D7 je savršen izbor za udoban i luksuzan san. Ovo prelepo ćebence je izrađeno od visokokvalitetnog materijala koji pruža mekoću i toplinu tokom hladnih noći.

Sa dimenzijama 150x200cm, ovo ćebence je dovoljno veliko da vas potpuno obavije i pruži vam osećaj sigurnosti i udobnosti. Sa svojim elegantnim francuskim dizajnom, ovo ćebence će dodati notu luksuza i stila vašem prostoru.

Jedna od ključnih karakteristika ovog ćebeta je njegova izuzetna toplotna izolacija. Zahvaljujući posebnom materijalu od kojeg je napravljeno, ovo ćebence će zadržati vašu toplotu i sprečiti da se hladnoća probije kroz njega. Takođe, materijal je veoma mekan na dodir, što će vam pružiti dodatnu udobnost tokom sna.

Ćebe Delta francuski ležaj D7 je veoma praktično i lako održavati. Možete ga prati u mašini za veš, što vam štedi vreme i trud. Osim toga, ovo ćebence je izuzetno dugotrajno i otporno na habanje, tako da ćete uživati u njemu dugi niz godina.

Ovo ćebence je idealan poklon za voljene osobe ili za sebe. Pruža vam ne samo udobnost i toplinu, već i osećaj luksuza i elegancije. Sa Ćebetom Delta francuski ležaj D7, svaki san će biti pravi užitak.

Scroll To Top
Close
Close
Close

Moja korpa

Vaša korpa je prazna!

Nastavi sa kupovinom