...
Prodavnica Ćebe Delta francuski ležaj D11

Ćebe Delta francuski ležaj D11

4476 RSD

Na zalihama
Opis:

Ćebe Delta singl ležaj 200x200cm.

Odlično ćebe vrhunskog kvaliteta može da služi i kao dekoracija na vašem kauču. Presvlaka je pahuljasta i prijatna na dodir, Micro vlakna sa kojima je izrađeno omogućava izuzetnu mekoću i prijatnost, nalik na jagnjeće runo. Ovo luksuzno ćebe će vas i vaše voljene grejati tokom cele zime.

Sačinjeno je od 100% poliester mikrofiber vlakna koja omogućava toplinu i lakoću ćebeta prilikom pokrivanja.

Isporuka:
29 septembar - 01 oktobar
Šifra proizvoda: VLK000388-D11 Kategorije: , , Oznake: , ,
Opis

Ćebe Delta francuski ležaj D11 je savršen izbor za udoban i luksuzan san. Ovo prelepo ćebence je izrađeno od visokokvalitetnog materijala koji pruža mekoću i toplotu tokom hladnih noći.

Sa dimenzijama 150x200cm, ovo ćebence je dovoljno veliko da vas potpuno prekrije i pruži osećaj sigurnosti i udobnosti. Njegov elegantan dizajn sa diskretnim francuskim ležajem dodaje sofisticiranost i stil vašem prostoru.

Jedna od ključnih karakteristika ovog ćebeta je njegova izuzetna toplotna izolacija. Zahvaljujući visokokvalitetnom materijalu, ono zadržava toplotu i pruža vam osećaj topline i udobnosti tokom cele noći. Takođe, ćebence je lagano i prozračno, omogućavajući vam da se osećate sveže i udobno tokom celog sna.

Osim toga, Ćebe Delta francuski ležaj D11 je veoma izdržljivo i lako se održava. Možete ga prati u mašini za veš bez bojazni da će izgubiti svoju mekoću i oblik. Takođe, otporno je na gužvanje, što znači da će uvek izgledati besprekorno i elegantno.

Ovo ćebence je idealan dodatak za vašu spavaću sobu ili dnevni boravak. Pruža vam ne samo udobnost i toplotu, već i dodatnu dozu luksuza i elegancije. Bilo da ga koristite za opuštanje tokom hladnih zimskih večeri ili kao dekorativni element, Ćebe Delta francuski ležaj D11 će sigurno ispuniti sva vaša očekivanja.

Uživajte u kvalitetu i udobnosti koje vam pruža Ćebe Delta francuski ležaj D11 i stvorite svoj mali raj za opuštanje i san.

Scroll To Top
Close
Close
Close

Moja korpa

Vaša korpa je prazna!

Nastavi sa kupovinom