...
Prodavnica Peškir Perla D10 50x90cm

Peškir Perla D10 50x90cm

480 RSD

Na zalihama
Opis:

Indijski peškiri lux 50×90 cm renomiranog proizvodjaca ”Sara Textiles LTD” ograničena serija peškira raznih dimenizija i gramaža.

Isporuka:
29 septembar - 01 oktobar
Šifra proizvoda: VLK000416-D10 Kategorije: , , Oznake: , ,
Opis

Peškir Perla D10 dimenzija 50x90cm je savršen izbor za sve koji žele da uživaju u luksuznom i udobnom iskustvu nakon tuširanja ili kupanja. Ovaj peškir je izrađen od visokokvalitetnog pamuka koji je mekan na dodir i veoma upijajući.

Sa svojim elegantnim dizajnom i pažljivo izrađenim detaljima, Peškir Perla D10 će uneti dašak luksuza u vašu kupatilsku rutinu. Njegova veličina od 50x90cm pruža dovoljno prostora za brzo i efikasno sušenje tela.

Jedna od ključnih karakteristika ovog peškira je njegova izuzetna upijajuća moć. Zahvaljujući visokokvalitetnom pamuku, Peškir Perla D10 će brzo upiti vlagu sa vaše kože, ostavljajući je suvom i osveženom.

Osim toga, ovaj peškir je veoma izdržljiv i dugotrajan. Možete biti sigurni da će vam služiti dugi niz godina bez gubitka kvaliteta. Takođe je veoma lak za održavanje – jednostavno ga operite u mašini za veš i osušite na vazduhu.

Peškir Perla D10 takođe nudi izuzetnu vrednost za svoju cenu. Kombinacija visokokvalitetnih materijala, elegantnog dizajna i praktičnosti čini ga neophodnim dodatkom za svako kupatilo. Bez obzira da li ga koristite kod kuće ili ga nosite na putovanja, ovaj peškir će vam pružiti udobnost i luksuz koji zaslužujete.

Uživajte u svakom trenutku nakon tuširanja ili kupanja uz Peškir Perla D10 50x90cm. Nabavite ga danas i osetite razliku koju pruža vrhunski kvalitet i pažljivo dizajniran proizvod.

Scroll To Top
Close
Close
Close

Moja korpa

Vaša korpa je prazna!

Nastavi sa kupovinom