...
Prodavnica Peškir Perla D16 50x90cm

Peškir Perla D16 50x90cm

480 RSD

Na zalihama
Opis:

Indijski peškiri lux 50×90 cm renomiranog proizvodjaca ”Sara Textiles LTD” ograničena serija peškira raznih dimenizija i gramaža.

Isporuka:
29 septembar - 01 oktobar
Šifra proizvoda: VLK000416-D16 Kategorije: , , Oznake: , ,
Opis

Peškir Perla D16 dimenzija 50x90cm je savršen izbor za sve koji žele da uživaju u luksuznom i udobnom iskustvu nakon tuširanja ili kupanja. Ovaj peškir je izrađen od visokokvalitetnog pamuka koji pruža mekoću i apsorpciju vode bez premca.

Sa svojim elegantnim dizajnom i pažljivo izrađenim detaljima, Peškir Perla D16 će dodati notu luksuza i stila vašem kupatilu. Njegova veličina od 50x90cm omogućava vam da se potpuno umotate u njega i uživate u trenucima opuštanja.

Ovaj peškir je izuzetno praktičan i funkcionalan. Zahvaljujući visokoj apsorpciji, brzo će upiti vodu sa vaše kože, ostavljajući je suvom i osveženom. Takođe, lako se održava i brzo se suši, što ga čini idealnim za svakodnevnu upotrebu.

Peškir Perla D16 takođe pruža vrednost kupcu. Njegova izdržljivost garantuje dugotrajnost, što znači da ćete dugo uživati u njegovim kvalitetima. Osim toga, njegov elegantan dizajn će uneti notu luksuza u vaše kupatilo, čineći ga prijatnim i udobnim prostorom za opuštanje.

Ukratko, Peškir Perla D16 dimenzija 50x90cm je savršen izbor za sve koji žele da se okruže kvalitetom, udobnošću i stilom. Uživajte u svakom trenutku nakon tuširanja ili kupanja uz ovaj luksuzni peškir koji će vas obaviti mekoćom i svežinom.

Scroll To Top
Close
Close
Close

Moja korpa

Vaša korpa je prazna!

Nastavi sa kupovinom