...
Prodavnica Peškir Perla D17 50x90cm

Peškir Perla D17 50x90cm

480 RSD

Na zalihama
Opis:

Peškir Perla dimenzije 50x90cm težine po 500g/m2
Ekskluzivni hotelski peškiri renomiranog proizvodjaca ”Sara textil” se odlikuju izvanrednim kvalitetom, jer se ova vrsta peškira izrađuje od potpuno prirodnog materijala, najfinijeg pamuka. Karakteriše ih izvanredna mekoća, vrlo su prijatni u dodiru sa telom.
Sirovinski sastav 100% pamuk.

Isporuka:
29 septembar - 01 oktobar
Šifra proizvoda: VLK000416-D1-1 Kategorije: , Oznake: ,
Opis

Peškir Perla D17 dimenzija 50x90cm je savršen izbor za sve koji žele da uživaju u luksuznom i udobnom iskustvu nakon tuširanja ili kupanja. Ovaj peškir je izrađen od visokokvalitetnog pamuka koji pruža mekoću i apsorpciju vode, čineći ga idealnim za brzo sušenje tela.

Sa svojim elegantnim dizajnom i pažljivo odabranim bojama, Peškir Perla D17 će dodati notu luksuza i stila vašem kupatilu. Bez obzira da li ga koristite kod kuće, u teretani ili na putovanjima, ovaj peškir će vam pružiti osećaj svežine i udobnosti.

Jedna od ključnih karakteristika ovog peškira je njegova izdržljivost. Napravljen od visokokvalitetnih materijala, Peškir Perla D17 će vam pružiti dugotrajnu upotrebu bez gubitka kvaliteta. Takođe je veoma lak za održavanje, što ga čini praktičnim izborom za svakodnevnu upotrebu.

Osim što je praktičan, Peškir Perla D17 takođe pruža i estetsku vrednost. Njegov sofisticirani dizajn će uneti eleganciju u vaše kupatilo i impresionirati vaše goste. Sa svojom dimenzijom od 50x90cm, ovaj peškir je dovoljno veliki da vam pruži potpunu udobnost, ali i dovoljno kompaktan da ga lako možete poneti sa sobom.

Uz Peškir Perla D17, dobijate ne samo kvalitetan proizvod, već i vrednost za svoj novac. Ovaj peškir je pristupačan, ali ne kompromituje na kvalitetu. Pruža vam luksuzno iskustvo po povoljnoj ceni.

Ukratko, Peškir Perla D17 50x90cm je savršen izbor za sve koji žele da se osećaju udobno, osveženo i stilizovano nakon tuširanja ili kupanja. Sa svojim kvalitetom, izdržljivošću i estetskom vrednošću, ovaj peškir će vam pružiti ne samo praktičnost, već i luksuzno iskustvo koje zaslužujete.

Scroll To Top
Close
Close
Close

Moja korpa

Vaša korpa je prazna!

Nastavi sa kupovinom