...
Prodavnica Peškir Abstract Žuti 50x90cm

Peškir Abstract Žuti 50x90cm

480 RSD

Na zalihama
Opis:

Peškir Abstract Žuti 50x90cm

Peškire Abstract odlikuje najbolji prirodni pamuk, izuzetno mekan i gusto tkan. Tkanina je rađena inovativnom tehnikom tkanja i mekša je od običnog pamuka. Izdržljiva tkanina omogućava da ove pešire koristite duže nego što ste navikli, imaju odličnu moć upijanja i malo sporije se suše. Iako su teži, svojom težinom vas neće opteretiti tokom korišćenja.

Sirovinski sastav 100% pamuk.

Isporuka:
29 septembar - 01 oktobar
Šifra proizvoda: VLK000600-Žuti Kategorije: , , Oznake: , ,
Opis

Peškir Abstract Žuti 50x90cm je savršen izbor za one koji žele da unesu boju i stil u svoje kupatilo. Sa dimenzijama od 50x90cm, ovaj peškir je dovoljno velik da vam pruži udobnost i praktičnost.

Njegov apstraktni žuti dizajn donosi osvežavajuću energiju i veselje u prostoriju. Bez obzira da li ga koristite kod kuće, u teretani ili na plaži, ovaj peškir će sigurno privući pažnju i izdvojiti se.

Izrađen od visokokvalitetnog materijala, ovaj peškir je mekan na dodir i veoma upijajući. Bez obzira da li se koristi za brisanje tela ili kose, ovaj peškir će vam pružiti osećaj svežine i suvoće.

Pored toga, Peškir Abstract Žuti 50x90cm je veoma izdržljiv i dugotrajan. Možete ga prati u mašini za veš bez bojazni da će izgubiti boju ili oblik. Ovaj peškir je dizajniran da vam pruži dugotrajnu udobnost i zadovoljstvo.

Sa svojim modernim dizajnom i visokom funkcionalnošću, Peškir Abstract Žuti 50x90cm je idealan dodatak za svako kupatilo. Ovaj peškir će vam omogućiti da se osvežite i opustite u stilu.

Naručite Peškir Abstract Žuti 50x90cm danas i uživajte u udobnosti, stilu i praktičnosti koje vam pruža. Ovaj peškir će vam doneti osveženje i uneti vedrinu u vaš svakodnevni život.

Scroll To Top
Close
Close
Close

Moja korpa

Vaša korpa je prazna!

Nastavi sa kupovinom