...
Prodavnica Peškir Diamond Sivi 70x130cm

Peškir Diamond Sivi 70x130cm

924 RSD

Na zalihama
Opis:

Peškire Diamond odlikuje najbolji prirodni pamuk, izuzetno mekan i gusto tkan. Tkanina je rađena inovativnom tehnikom tkanja i mekša je od običnog pamuka. Izdržljiva tkanina omogućava da ove pešire koristite duže nego što ste navikli, imaju odličnu moć upijanja i malo sporije se suše. Iako su teži, svojom težinom vas neće opteretiti tokom korišćenja.

Sirovinski sastav 100% pamuk.

Isporuka:
30 septembar - 02 oktobar
Šifra proizvoda: VLK000603-Sivi Kategorije: , Oznake: ,
Opis

Peškir Diamond Sivi 70x130cm je savršen izbor za sve one koji žele da uživaju u luksuznom i udobnom iskustvu nakon tuširanja ili kupanja. Ovaj prelepi peškir je izrađen od visokokvalitetnog pamuka koji pruža mekoću i apsorpciju koju zaslužujete.

Sa dimenzijama od 70x130cm, ovaj peškir je dovoljno velik da vam pruži potpunu udobnost i pokrivenost. Bez obzira da li ga koristite kod kuće, u teretani ili na plaži, ovaj peškir će vam pružiti osećaj luksuza i udobnosti.

Diamond Sivi peškir se ističe svojim elegantnim dizajnom koji će dodati notu stila i sofisticiranosti vašem kupatilu. Sa svojim jedinstvenim dijamantskim uzorkom, ovaj peškir će sigurno privući pažnju svih gostiju.

Osim estetskog izgleda, ovaj peškir je i izuzetno funkcionalan. Zahvaljujući visokokvalitetnom pamuku, on je veoma apsorptivan i brzo se suši, što ga čini idealnim za svakodnevnu upotrebu. Takođe, može se lako održavati i periv je u mašini za veš.

Kupovinom Peškira Diamond Sivi 70x130cm, dobijate ne samo proizvod vrhunskog kvaliteta, već i osećaj luksuza i udobnosti koji će vam pružiti. Uživajte u svakom trenutku nakon tuširanja ili kupanja uz ovaj prelepi peškir.

Scroll To Top
Close
Close
Close

Moja korpa

Vaša korpa je prazna!

Nastavi sa kupovinom