...
Prodavnica Peškir Indy 50x90cm Glat 400g/m2 Zeleni

Peškir Indy 50x90cm Glat 400g/m2 Zeleni

348 RSD

Na zalihama
Opis:

Peškir Indy 50x90cm Glat 400g/m2

Ekskluzivni hotelski peškiri renomiranog proizvodjaca ”Uludag Pamuk” se odlikuju izvanrednim kvalitetom, jer se ova vrsta peškira izrađuje od potpuno prirodnog materijala, najfinijeg pamuka. Karakteriše ih izvanredna mekoća, vrlo su prijatni u dodiru sa telom.

Sirovinski sastav 100% pamuk.

Isporuka:
30 septembar - 02 oktobar
Šifra proizvoda: VLK000662-zeleni Kategorije: , Oznake: ,
Opis

Peškir Indy 50x90cm Glat 400g/m2 Zeleni je savršen izbor za sve koji žele da uživaju u luksuznom i udobnom iskustvu kupanja. Ovaj peškir je izrađen od visokokvalitetnog materijala koji je mekan na dodir i veoma upijajući.

Sa dimenzijama od 50x90cm, ovaj peškir je dovoljno veliki da vam pruži potpunu udobnost i pokrije celo telo. Sa gustinom od 400g/m2, ovaj peškir je dovoljno debeo da upije svu vlagu sa vaše kože, ostavljajući je suvom i osveženom.

Jedna od ključnih karakteristika ovog peškira je njegova glatka tekstura koja pruža nežan osećaj na koži. Bez obzira da li ga koristite kod kuće, na plaži ili u teretani, ovaj peškir će vam pružiti osećaj luksuza i udobnosti.

Zeleni dizajn ovog peškira dodaje notu svežine i elegancije. Bilo da ga koristite za sebe ili kao poklon, ovaj peškir će sigurno privući pažnju i oduševiti svakog korisnika.

Peškir Indy 50x90cm Glat 400g/m2 Zeleni je više od običnog peškira – to je investicija u udobnost, stil i kvalitet. Uživajte u svakom trenutku kupanja uz ovaj izuzetan peškir koji će vam pružiti ne samo praktičnost, već i osećaj luksuza.

Scroll To Top
Close
Close
Close

Moja korpa

Vaša korpa je prazna!

Nastavi sa kupovinom