...
Prodavnica Peškir Linije Ljubičasti 70x130cm

Peškir Linije Ljubičasti 70x130cm

1260 RSD

Nema na zalihama
Opis:

Peškir Linije 70x130cm

Indijski peškiri renomiranog proizvodjaca ”Sara Textiles LTD” se odlikuju izvanrednim kvalitetom, jer se ova vrsta peškira izrađuje od potpuno prirodnog materijala, najfinijeg pamuka. Karakteriše ih izvanredna mekoća, vrlo su prijatni u dodiru sa telom.Sirovinski sastav 100% pamuk.

Isporuka:
30 septembar - 02 oktobar
Šifra proizvoda: VLK000671-ljubicasti Kategorije: , Oznake: ,
Opis

Peškir Linije Ljubičasti 70x130cm je savršen izbor za sve ljubitelje kvalitetnih i stilskih peškira. Ovaj peškir je izrađen od visokokvalitetnog materijala koji je mekan na dodir i veoma upijajući. Sa dimenzijama 70x130cm, pruža dovoljno prostora za potpuno uživanje u trenucima opuštanja.

Jedinstveni dizajn sa linijama u ljubičastoj boji dodaje sofisticiranost i eleganciju vašem kupatilu. Bez obzira da li ga koristite kod kuće, u teretani ili na plaži, ovaj peškir će sigurno privući pažnju svojim modernim izgledom.

Pored svog estetskog izgleda, Peškir Linije Ljubičasti 70x130cm takođe pruža i praktičnost. Zahvaljujući svojoj visokoj upijajućoj moći, brzo će osušiti vaše telo nakon tuširanja ili kupanja. Takođe je veoma lagan i kompaktan, što ga čini idealnim za putovanja i nošenje u torbi.

Ovaj peškir je izuzetno izdržljiv i dugotrajan, što znači da ćete dugo uživati u njegovim kvalitetnim performansama. Bez obzira da li ga koristite svakodnevno ili povremeno, Peškir Linije Ljubičasti 70x130cm će vam pružiti udobnost i zadovoljstvo tokom svake upotrebe.

Uz Peškir Linije Ljubičasti 70x130cm, dobijate ne samo proizvod vrhunskog kvaliteta, već i dodatnu vrednost. Ovaj peškir će vam omogućiti da se osećate sveže, udobno i stilizovano svaki put kada ga koristite. Bilo da ga kupujete za sebe ili kao poklon za voljenu osobu, Peškir Linije Ljubičasti 70x130cm je siguran izbor koji će ispuniti sva očekivanja.

Uživajte u luksuzu i praktičnosti sa Peškirom Linije Ljubičasti 70x130cm – vašem vernom saputniku u svim trenucima opuštanja i osveženja.

Scroll To Top
Close
Close
Close

Moja korpa

Vaša korpa je prazna!

Nastavi sa kupovinom