...
Prodavnica Peškir Indy 70×130 Glat 400g/m2 Beli

Peškir Indy 70×130 Glat 400g/m2 Beli

672 RSD

Na zalihama
Opis:

Peškir Indy 70x130cm Glat 400g/m2

Ekskluzivni hotelski peškiri renomiranog proizvodjaca ”Uludag Pamuk” se odlikuju izvanrednim kvalitetom, jer se ova vrsta peškira izrađuje od potpuno prirodnog materijala, najfinijeg pamuka. Karakteriše ih izvanredna mekoća, vrlo su prijatni u dodiru sa telom.

Sirovinski sastav 100% pamuk.

Isporuka:
30 septembar - 02 oktobar
Šifra proizvoda: VLK000663-beli Kategorije: , , Oznake: , ,
Opis

Peškir Indy 70×130 Glat 400g/m2 Beli je savršen izbor za sve one koji žele da uživaju u luksuznom i udobnom iskustvu nakon tuširanja ili kupanja. Ovaj peškir je izrađen od visokokvalitetnog materijala koji pruža mekoću i izdržljivost.

Sa dimenzijama 70×130 cm, ovaj peškir je dovoljno velik da vam pruži potpunu pokrivenost i udobnost. Sa gustinom od 400g/m2, ovaj peškir je dovoljno debeo da upije vlagu sa vaše kože, ostavljajući je suvom i osveženom.

Beli dizajn ovog peškira je klasičan i elegantan, savršeno se uklapa u svaki kupatilski enterijer. Bez obzira da li ga koristite kod kuće, u teretani ili na plaži, ovaj peškir će vam pružiti osećaj luksuza i udobnosti.

Prednosti ovog peškira su mnogobrojne. Visokokvalitetni materijal garantuje dugotrajnost i otpornost na habanje. Gustina tkanja omogućava brzo upijanje vlage, čime se smanjuje vreme sušenja. Takođe, ovaj peškir je lagan i kompaktan, što ga čini idealnim za putovanja.

Peškir Indy 70×130 Glat 400g/m2 Beli je vredan dodatak vašem kupatilu. Pruža vam ne samo praktičnost i udobnost, već i osećaj luksuza. Uživajte u svakom trenutku nakon tuširanja ili kupanja uz ovaj izvanredan peškir.

Scroll To Top
Close
Close
Close

Moja korpa

Vaša korpa je prazna!

Nastavi sa kupovinom