...
Prodavnica Posteljina Vogue Sini francuski ležaj

Posteljina Vogue Sini francuski ležaj

7248 RSD

Na zalihama
Opis:

Posteljina Vogue 100% pamuk sadrži:

– Jorganska navlaka 200×220 – kom.1

– Čaršav 240×260 – kom.1

– Jastučnica 50×70 – kom.2

– Jastučnica 70×70 – kom.2

Isporuka:
29 septembar - 01 oktobar
Šifra proizvoda: VLK000489-sini Kategorije: , , , Oznake: , ,
Opis

Posteljina Vogue Sini francuski ležaj je savršen izbor za one koji žele da svoju spavaću sobu pretvore u oazu udobnosti i elegancije. Ova posteljina je izrađena od visokokvalitetnog pamuka koji pruža nežnost dodira i dugotrajnost.

Sa svojim prefinjenim dizajnom i pažljivo odabranim bojama, ova posteljina će uneti notu luksuza u vašu spavaću sobu. Sini francuski ležaj je dostupan u različitim veličinama, tako da možete pronaći savršeno pristajanje za svoj krevet.

Jedna od ključnih karakteristika ove posteljine je njen jednostavan sistem za održavanje. Možete je prati u mašini za veš i sušiti u sušilici, čime štedite vreme i energiju. Takođe, posteljina je otporna na gužvanje, što znači da će uvek izgledati uredno i besprekorno.

Pored estetske vrednosti, posteljina Vogue Sini francuski ležaj pruža i brojne benefite za vašu udobnost. Njena mekoća će vam omogućiti miran i opuštajući san, dok će njena prozračnost održavati optimalnu temperaturu tokom cele noći. Takođe, ova posteljina je hipoalergena, što je idealno za osobe sa osetljivom kožom ili alergijama.

Investirajte u kvalitet i udobnost sa posteljinom Vogue Sini francuski ležaj. Ova posteljina će vam pružiti ne samo estetsko zadovoljstvo, već i dugotrajnu vrednost. Ulepšajte svoju spavaću sobu i uživajte u svakom trenutku provedenom u njoj.

Scroll To Top
Close
Close
Close

Moja korpa

Vaša korpa je prazna!

Nastavi sa kupovinom