...
Prodavnica 4 season single AURORA D23

4 season single AURORA D23

4416 RSD

Na zalihama
Opis:

Posteljina 4 godišnja doba sadrži:

PREKIRIVAC- ŠTEPANA JORGANSKA NAVLAKA dimenzije 160x220cm i prednost ovog seta nad posteljinama čini jorganska navlaka punije izrade, koja se leti može koristiti bez jorgana, a zimi je znatno toplija u kombinaciji sa jorganom od prosečne posteljine.

ČARŠAF-160x240cm

JASTUČNICA- 1 komad 50×70 cm

Isporuka:
01 oktobar - 03 oktobar
Šifra proizvoda: VLK000424-AURORA D23 Kategorije: , , Oznake: , ,
Opis

AURORA D23 je jednosed za sve sezone koji će vam pružiti udobnost i praktičnost tokom cele godine. Ovaj jednosed je dizajniran sa posebnom pažnjom prema detaljima kako bi vam pružio vrhunski doživljaj sedenja.

Sa četiri sezone u jednom, AURORA D23 je savršen izbor za sve vremenske uslove. Bez obzira da li je leto, jesen, zima ili proleće, ovaj jednosed će vam pružiti optimalnu udobnost i podršku.

Jedna od ključnih karakteristika AURORA D23 je njegova izdržljivost. Napravljen od visokokvalitetnih materijala, ovaj jednosed je otporan na habanje i dugotrajan. Bez obzira na to koliko ga koristite, možete biti sigurni da će ostati u odličnom stanju godinama.

Uz izdržljivost, AURORA D23 takođe nudi i izuzetnu udobnost. Sa mekanim jastucima i ergonomskim dizajnom, ovaj jednosed će vam pružiti optimalnu podršku za vašu kičmu i udobnost tokom dugih sedenja. Bez obzira da li ga koristite za opuštanje ili rad, AURORA D23 će vam omogućiti da se osećate udobno i opušteno.

Još jedna prednost AURORA D23 je njegova praktičnost. Sa svojim kompaktnim dizajnom, ovaj jednosed se lako uklapa u svaki prostor. Bez obzira da li ga koristite u dnevnoj sobi, kancelariji ili spavaćoj sobi, AURORA D23 će se uklopiti u vaš enterijer i dodati mu dozu elegancije.

Kada kupujete AURORA D23, dobijate ne samo kvalitetan jednosed, već i vrednost za svoj novac. Sa svojim dugotrajnim materijalima i udobnošću, ovaj jednosed će vam pružiti dugotrajno zadovoljstvo i uživanje. Bez obzira da li ga koristite sami ili ga delite sa porodicom i prijateljima, AURORA D23 će vam omogućiti da se osećate kao kod kuće.

Ukratko, AURORA D23 je jednosed za sve sezone koji kombinuje izdržljivost, udobnost i praktičnost. Sa svojim kvalitetnim materijalima, ergonomskim dizajnom i kompaktnom veličinom, ovaj jednosed će vam pružiti vrhunski doživljaj sedenja tokom cele godine. Ne propustite priliku da unesete luksuz i udobnost u svoj dom sa AURORA D23.

Scroll To Top
Close
Close
Close

Moja korpa

Vaša korpa je prazna!

Nastavi sa kupovinom