...
Prodavnica Posteljina Paint saten francuski ležaj

Posteljina Paint saten francuski ležaj

8868 RSD

Na zalihama
Opis:

Posteljina Paint saten 100% pamuk sadrži:

– Jorganska navlaka 200×220 – kom.1

– Čaršav 240×260 – kom.1

– Jastučnica 50×70 – kom.2

– Jastučnica 70×70 – kom.2

Isporuka:
30 septembar - 02 oktobar
Šifra proizvoda: VLK000641 Kategorije: , , , Oznake: , ,
Opis

Posteljina Paint saten francuski ležaj je luksuzna i elegantna posteljina koja će uneti dašak glamura u vašu spavaću sobu. Izrađena od visokokvalitetnog satena, ova posteljina pruža ne samo izuzetnu udobnost, već i izvanredan izgled.

Sa svojim prefinjenim dizajnom i bogatim bojama, Posteljina Paint saten francuski ležaj će transformisati vašu spavaću sobu u oazu mira i elegancije. Svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bi se postigao savršen sklad između stila i udobnosti.

Ova posteljina dolazi sa jastučnicama i prekrivačem koji su izuzetno mekani na dodir. Njihova glatka tekstura pruža nežan osećaj na koži, dok istovremeno omogućava koži da diše tokom noćnog odmora. Takođe, posteljina je izuzetno izdržljiva i otporna na gužvanje, što znači da će izgledati besprekorno čak i nakon brojnih pranja.

Jedna od ključnih prednosti Posteljine Paint saten francuski ležaj je njen jednostavan način održavanja. Može se prati u mašini za veš i brzo se suši, što je idealno za moderne životne stilove. Takođe, boje posteljine su postojane i neće izbledeti tokom vremena, čime se osigurava dugotrajna lepota i svežina.

Ova posteljina je savršen izbor za one koji žele da svoju spavaću sobu pretvore u luksuzni prostor za opuštanje i uživanje. Sa Posteljinom Paint saten francuski ležaj, dobićete ne samo kvalitetan proizvod, već i komad nameštaja koji će oduševiti vaše goste i pružiti vam osećaj zadovoljstva svaki put kada legnete u krevet.

Naručite Posteljinu Paint saten francuski ležaj danas i doživite vrhunski komfor i stil u vašoj spavaćoj sobi. Uživajte u osećaju luksuza i budite okruženi elegancijom svake noći.

Scroll To Top
Close
Close
Close

Moja korpa

Vaša korpa je prazna!

Nastavi sa kupovinom