...
Prodavnica 4 season single ležaj Kids

4 season single ležaj Kids

4416 RSD

Na zalihama
Opis:

Posteljina 4 godišnja doba sadrži:

PREKIRIVAC- ŠTEPANA JORGANSKA NAVLAKA dimenzije 160x220cm i prednost ovog seta nad posteljinama čini jorganska navlaka punije izrade, koja se leti može koristiti bez jorgana, a zimi je znatno toplija u kombinaciji sa jorganom od prosečne posteljine.

ČARŠAF-160x240cm

JASTUČNICA- 1 komad 50×70 cm

Isporuka:
30 septembar - 02 oktobar
Šifra proizvoda: VLK000409 Kategorije: , , Oznaka:
Opis

4 season single ležaj Kids je savršen izbor za vaše mališane tokom svih četiri godišnja doba. Ovaj krevet je dizajniran sa posebnom pažnjom kako bi pružio udobnost, sigurnost i praktičnost za vaše dete.

Sa dimenzijama prilagođenim deci, ovaj krevet je idealan za spavanje, odmaranje i igru. Izrađen od visokokvalitetnih materijala, pruža izuzetnu izdržljivost i dugotrajnost.

Jedna od ključnih karakteristika ovog kreveta je njegova prilagodljivost svim vremenskim uslovima. Bez obzira da li je leto, zima, proleće ili jesen, vaše dete će uvek biti zaštićeno i udobno. Zahvaljujući posebnom dizajnu, krevet ima mogućnost prilagođavanja temperature i ventilacije, čime se osigurava optimalna klima tokom cele godine.

Ovaj krevet takođe dolazi sa dodatnim funkcijama koje će oduševiti i vas i vaše dete. Ugrađeni prostor za odlaganje omogućava organizaciju igračaka i ostalih stvari, čime se štedi prostor u sobi. Takođe, krevet je opremljen sigurnosnim ogradicama koje sprečavaju padanje deteta tokom sna.

Kada kupite 4 season single ležaj Kids, dobijate ne samo kvalitetan proizvod, već i mirnu noć za vaše dete i vas. Ovaj krevet pruža vrednost kroz svoju dugotrajnost, funkcionalnost i udobnost. Vaše dete će se osećati sigurno i zaštićeno, dok ćete vi imati miran san znajući da je vaše dete u dobrom okruženju.

Neka vaše dete uživa u svim godišnjim dobima uz 4 season single ležaj Kids.

Scroll To Top
Close
Close
Close

Moja korpa

Vaša korpa je prazna!

Nastavi sa kupovinom