...
Prodavnica Peškir Vestio 70x140cm Grey

Peškir Vestio 70x140cm Grey

924 RSD

Na zalihama
Opis:

Peškir Vestio čuvenog nemačkog tekstilnog proizvodjača ”VESTIO TEXTILING” dimenzije 70x140cm je izradjen od 100% organskog pamuka.

Isporuka:
30 septembar - 02 oktobar
Šifra proizvoda: VLK000417-vestiogrey Kategorije: , , Oznake: , ,
Opis

Peškir Vestio dimenzija 70x140cm u sivoj boji je savršen izbor za sve koji žele udobnost i stil u jednom proizvodu. Izrađen od visokokvalitetnog materijala, ovaj peškir pruža mekoću i apsorpciju koja će vas oduševiti.

Sa svojim modernim dizajnom i neutralnom sivom bojom, ovaj peškir se lako uklapa u svaki enterijer. Bez obzira da li ga koristite u kupatilu, na plaži ili u teretani, Peškir Vestio će vam pružiti osećaj luksuza i udobnosti.

Ovaj peškir je izuzetno praktičan i funkcionalan. Sa dimenzijama 70x140cm, pruža dovoljno prostora za brzo sušenje tela nakon tuširanja ili kupanja. Takođe, može se koristiti kao prekrivač na plaži ili kao podloga za vežbanje u teretani.

Jedna od ključnih prednosti Peškira Vestio je njegova izdržljivost. Napravljen od visokokvalitetnog materijala, ovaj peškir je dugotrajan i otporan na habanje. Možete biti sigurni da će vam služiti dugi niz godina bez gubitka kvaliteta.

Peškir Vestio takođe nudi izuzetnu vrednost za svoju cenu. Sa svojim dugotrajnim kvalitetom i višestrukom upotrebom, ovaj peškir je pravi izbor za sve koji žele kombinaciju stila, udobnosti i praktičnosti.

Uživajte u svakom trenutku sa Peškirom Vestio 70x140cm u sivoj boji. Nabavite ga danas i osetite razliku koju pruža vrhunski proizvod.

Scroll To Top
Close
Close
Close

Moja korpa

Vaša korpa je prazna!

Nastavi sa kupovinom