...
Prodavnica Peškir Vestio 30x50cm Green

Peškir Vestio 30x50cm Green

132 RSD

Na zalihama
Opis:

Peškir Vestio čuvenog nemačkog tekstilnog proizvodjača ”VESTIO TEXTILING” dimenzije 30x50cm je izradjen od 100% organskog pamuka.

Isporuka:
30 septembar - 02 oktobar
Šifra proizvoda: VLK000110-vestiogreen Kategorije: , , Oznake: , ,
Opis

Peškir Vestio 30x50cm Green je savršen izbor za sve koji žele da unesu osvežavajuću notu u svoje kupatilo. Ovaj peškir je izrađen od visokokvalitetnog pamuka koji pruža mekoću i udobnost prilikom upotrebe.

Sa dimenzijama 30x50cm, ovaj peškir je praktičan i svestran. Može se koristiti kao ručnik za lice, peškir za ruke ili kao dodatak u teretani ili na putovanjima. Bez obzira na namenu, Peškir Vestio će vam pružiti svežinu i udobnost.

Njegova zelena boja donosi osećaj prirode i mira u vaše kupatilo. Osim estetskog aspekta, ova boja ima i terapeutski efekat, opuštajući vaše čula i pružajući vam trenutke relaksacije.

Peškir Vestio 30x50cm Green je izuzetno upijajući, brzo suši i lako se održava. Bez obzira na to da li ga koristite kod kuće ili na putovanjima, možete biti sigurni da će vam pružiti sve što vam je potrebno.

Ovaj peškir je idealan poklon za voljene osobe ili kao dodatak vašem sopstvenom kupatilu. Pruža vrednost kupcima kroz svoju kvalitetnu izradu, praktičnost i estetski izgled.

Uzmite Peškir Vestio 30x50cm Green i unesite svežinu i udobnost u svoje kupatilo. Uživajte u trenucima opuštanja i osećaju prirode koji ovaj peškir pruža.

Scroll To Top
Close
Close
Close

Moja korpa

Vaša korpa je prazna!

Nastavi sa kupovinom