...
Prodavnica Peškir Vestio 50x100cm White

Peškir Vestio 50x100cm White

480 RSD

Na zalihama
Opis:

Peškir Vestio čuvenog nemačkog tekstilnog proizvodjača ”VESTIO TEXTILING” dimenzije 50x100cm je izradjen od 100% organskog pamuka.

Isporuka:
30 septembar - 02 oktobar
Šifra proizvoda: VLK000416-vestiowhite Kategorije: , Oznake: ,
Opis

Peškir Vestio dimenzija 50x100cm u beloj boji je savršen izbor za sve koji žele da uživaju u luksuznom i udobnom iskustvu nakon tuširanja ili kupanja. Ovaj peškir je izrađen od visokokvalitetnog pamuka koji pruža mekoću i apsorpciju vode, čineći ga idealnim za brzo sušenje tela.

Sa svojim elegantnim dizajnom i besprekornom belom bojom, Peškir Vestio će dodati notu luksuza i elegancije vašem kupatilu. Njegova dimenzija od 50x100cm je savršena za upotrebu kod kuće, u teretani ili na putovanjima.

Ovaj peškir je izuzetno praktičan i lako se održava. Može se prati u mašini za veš i zadržava svoju mekoću i boju čak i nakon više pranja. Takođe je otporan na habanje, što ga čini dugotrajnim i izdržljivim.

Peškir Vestio ne samo da pruža udobnost i praktičnost, već i vrednost za kupca. Sa svojom visokom apsorpcijom vode, brzim sušenjem i izuzetnom mekoćom, ovaj peškir će vam pružiti osećaj svežine i udobnosti svaki put kada ga koristite.

Uživajte u luksuznom iskustvu nakon tuširanja ili kupanja uz Peškir Vestio dimenzija 50x100cm u beloj boji. Dodajte ga svojoj kolekciji kupatilskih dodataka i uživajte u udobnosti i eleganciji koju pruža.

Scroll To Top
Close
Close
Close

Moja korpa

Vaša korpa je prazna!

Nastavi sa kupovinom