...
Prodavnica Peškir Vestio 30x50cm Cream

Peškir Vestio 30x50cm Cream

132 RSD

Na zalihama
Opis:

Peškir Vestio čuvenog nemačkog tekstilnog proizvodjača ”VESTIO TEXTILING” dimenzije 30x50cm je izradjen od 100% organskog pamuka.

Isporuka:
29 septembar - 01 oktobar
Šifra proizvoda: VLK000108-vestiocream Kategorije: , , Oznake: , ,
Opis

Peškir Vestio 30x50cm Cream je savršen izbor za one koji žele da uživaju u luksuznom i udobnom iskustvu nakon tuširanja ili kupanja. Ovaj peškir je izrađen od visokokvalitetnog pamuka koji pruža mekoću i apsorpciju koju zaslužujete.

Sa dimenzijama od 30x50cm, ovaj peškir je praktičan i kompaktan, što ga čini idealnim za putovanja ili za upotrebu u teretani. Bez obzira da li ga koristite kod kuće ili van nje, Peškir Vestio će vam pružiti osećaj svežine i udobnosti.

Jedna od ključnih karakteristika ovog peškira je njegova boja – krem. Ova neutralna boja se lako uklapa u svaki enterijer i dodaje eleganciju vašem kupatilu. Bez obzira na stil vaše kupaonice, Peškir Vestio će se uklopiti i doprineti estetici prostora.

Osim estetske vrednosti, Peškir Vestio takođe nudi i praktične prednosti. Zahvaljujući visokokvalitetnom pamuku, ovaj peškir je izuzetno apsorptivan i brzo suši, što ga čini idealnim za svakodnevnu upotrebu. Takođe je izuzetno mekan na dodir, pružajući vam osećaj luksuza i udobnosti svaki put kada ga koristite.

Peškir Vestio 30x50cm Cream je više od običnog peškira – to je dodatak koji će uneti luksuz i udobnost u vašu svakodnevicu. Uživajte u osećaju mekoće, apsorpcije i svežine sa ovim izuzetnim peškirom.

Scroll To Top
Close
Close
Close

Moja korpa

Vaša korpa je prazna!

Nastavi sa kupovinom