...
Prodavnica Set 3peškira Velur za lice

Set 3peškira Velur za lice

540 RSD

Na zalihama
Opis:

Set peškira Vestio za lice čuvenog nemačkog tekstilnog proizvodjača ”VESTIO TEXTILING” dimenzije 30x50cm je izradjen od 100% organskog pamuka.

Set peškira čine 3 peškira dimenzije 30x50cm

Isporuka:
29 septembar - 01 oktobar
Šifra proizvoda: VLK000123 Kategorije: , , Oznake: , ,
Opis

Set 3 peškira Velur za lice je savršen izbor za sve koji žele da uživaju u luksuznom osećaju mekoće i udobnosti. Ovi peškiri su izrađeni od visokokvalitetnog materijala koji je nežan prema koži i pruža maksimalnu apsorpciju.

Svaki peškir u setu je pažljivo dizajniran sa posebnom pažnjom na detalje. Njihova veličina je idealna za upotrebu na licu, omogućavajući vam da se osvežite i očistite kožu bez napora. Sa svojim elegantnim dizajnom i bogatim bojama, ovi peškiri će dodati dašak luksuza i stila vašem kupatilu.

Jedna od ključnih karakteristika ovog seta peškira je njihova izuzetna mekoća. Velur materijal pruža nežan dodir koji će vas oduševiti svaki put kada ih koristite. Osim toga, ovi peškiri su veoma upijajući, što znači da će brzo i efikasno upiti vlagu sa vaše kože.

Ovaj set peškira Velur za lice takođe nudi izuzetnu vrednost za kupca. Sa tri peškira u setu, imaćete dovoljno da koristite svakodnevno ili da ih delite sa svojom porodicom. Takođe, njihova izdržljivost garantuje dugotrajnu upotrebu, čineći ih odličnom investicijom za vaše kupatilo.

Uživajte u svakom trenutku nege kože uz set 3 peškira Velur za lice. Ovi peškiri će vam pružiti ne samo praktičnost i udobnost, već i osećaj luksuza koji će vas oduševiti. Dodajte ovaj set u svoju kolekciju i uživajte u svakom trenutku kada se osvežavate i negujete svoju kožu.

Scroll To Top
Close
Close
Close

Moja korpa

Vaša korpa je prazna!

Nastavi sa kupovinom