...
Prodavnica Peškir ClasSic Soft 100x150cm BEIGE

Peškir ClasSic Soft 100x150cm BEIGE

1968 RSD

Na zalihama
Opis:

Peškir Vestio čuvenog nemačkog tekstilnog proizvodjača ”VESTIO TEXTILING” dimenzije 100x150cm je izradjen od 100% organskog pamuka.

Isporuka:
30 septembar - 02 oktobar
Šifra proizvoda: VLK000929-BEIGE Kategorije: , , Oznake: , ,
Opis

Peškir ClasSic Soft dimenzija 100x150cm u boji BEŽ je savršen izbor za sve koji žele da se umotaju u mekoću i udobnost nakon tuširanja ili kupanja. Ovaj peškir je izrađen od visokokvalitetnog pamuka koji pruža nežnost dodira i apsorbuje vlagu brzo i efikasno.

Sa svojim elegantnim dizajnom i neutralnom bojom, ovaj peškir se lako uklapa u svaki enterijer i dodaje notu luksuza u vašu kupatilsku rutinu. Sa dimenzijama od 100x150cm, pruža dovoljno prostora za potpuno obavijanje tela, omogućavajući vam da se osećate udobno i zaštićeno.

Jedna od ključnih karakteristika ovog peškira je njegova izuzetna mekoća. Svaki dodir sa kožom će biti nežan i prijatan, pružajući vam osećaj luksuza i udobnosti. Takođe, peškir je veoma upijajući, što znači da će brzo osušiti vaše telo i ostati suv i mekan na dodir.

Ovaj peškir je idealan za svakodnevnu upotrebu kod kuće, ali i za putovanja ili odlazak na plažu. Lako se održava i može se prati u mašini za veš, čime se olakšava njegova dugotrajnost i čistoća.

Uz Peškir ClasSic Soft 100x150cm BEŽ, dobijate ne samo kvalitetan proizvod, već i osećaj luksuza i udobnosti koji će vas pratiti svaki put kada ga koristite. Uživajte u trenucima opuštanja i osveženja uz ovaj prefinjeni peškir koji će vas obaviti mekoćom i stilom.

Scroll To Top
Close
Close
Close

Moja korpa

Vaša korpa je prazna!

Nastavi sa kupovinom