...
Prodavnica Klizni čekić za izvlačenje udubljenja na karoseriji

Klizni čekić za izvlačenje udubljenja na karoseriji

2100 RSD

Na zalihama
Opis:
  •  Pomoću ovog alata možete ispraviti udubljenja i oštećenja na automobilu te nema potrebe za lakiranjem
  • Novi dizajn, pogodan za različite veličine udubljenja
  • Služi za popravak manjih i srednjih oštećenja kada nema velikog oštećenja laka i lima
  • U setu je klizni čekić za izvlačenje te set plastičnih uložaka koji se lepe na udubine pre izvlačenja
Isporuka:
28 septembar - 30 septembar
Opis

Opis proizvoda: Klizni čekić za izvlačenje udubljenja na karoseriji

Ovaj klizni čekić za izvlačenje udubljenja na karoseriji je neophodan alat za svakog vlasnika automobila. Sa svojim inovativnim dizajnom i visokokvalitetnim materijalima, ovaj čekić pruža efikasno i precizno rešenje za popravku udubljenja na karoseriji.

Sa svojim kliznim mehanizmom, ovaj čekić omogućava korisniku da lako prilagodi udarce i pritisak, što rezultira ravnomernim i bezbednim izvlačenjem udubljenja. Zahvaljujući svojoj ergonomskoj ručki, korisnik će imati udoban i siguran hvat tokom upotrebe.

Ovaj klizni čekić je izrađen od izdržljivog i otpornog materijala, što ga čini dugotrajnim i pouzdanim alatom. Sa svojom kompaktnom veličinom, lako se može skladištiti i prenositi, što ga čini idealnim za profesionalne auto-servise, ali i za kućnu upotrebu.

Prednosti ovog kliznog čekića su mnogobrojne. Prvo, omogućava korisniku da samostalno izvuče udubljenja na karoseriji, bez potrebe za skupim posetama auto-servisu. Ovo štedi vreme i novac. Drugo, njegova preciznost i efikasnost osiguravaju profesionalne rezultate, bez oštećenja boje ili površine automobila. Treće, njegova jednostavna upotreba čini ga pristupačnim i za početnike, bez potrebe za posebnim veštinama ili iskustvom.

Uz ovaj klizni čekić za izvlačenje udubljenja na karoseriji, vlasnici automobila mogu brzo i jednostavno popraviti udubljenja na svojim vozilima, čime će povratiti izgled i vrednost automobila. Ne samo da će uštedeti novac, već će i imati zadovoljstvo da sami obave popravku, bez potrebe za angažovanjem profesionalaca.

Investirajte u ovaj klizni čekić za izvlačenje udubljenja na karoseriji i uživajte u praktičnom i efikasnom alatu koji će vam olakšati popravku vašeg automobila.

Scroll To Top
Close
Close
Close

Moja korpa

Vaša korpa je prazna!

Nastavi sa kupovinom