...
Prodavnica Bade Mantil Frotir Brown M Dug rukav Z model

Bade Mantil Frotir Brown M Dug rukav Z model

4656 RSD

Na zalihama
Opis:

Bade Mantil Frotir Brown M Dug rukav Z model
Sirovinski sastav 100% pamuk.
Ovaj dezen trenutno je dostupan samo u M veličini.

Isporuka:
29 septembar - 01 oktobar
Šifra proizvoda: VLK000312-browndugrukavMzmodel Kategorije: , , Oznaka:
Opis

Bade mantil Frotir Brown M Dug rukav Z model je savršen izbor za sve koji žele udobnost i stil u jednom proizvodu. Izrađen od visokokvalitetnog frotir materijala, ovaj bade mantil pruža ne samo mekoću, već i izuzetnu upijajuću moć.

Sa dugim rukavima i Z modelom, ovaj bade mantil pruža dodatnu zaštitu od hladnoće i vetra. Bez obzira da li ga koristite nakon tuširanja, kupanja ili opuštajućeg spa tretmana, ovaj mantil će vam pružiti osećaj luksuza i udobnosti.

Jedna od ključnih karakteristika ovog bade mantila je njegova praktičnost. Sa džepovima na prednjoj strani, možete lako držati svoje sitnice poput mobilnog telefona, ključeva ili kozmetike. Takođe, mantil ima i pojas koji se može podešavati prema vašoj želji, pružajući vam savršeno pristajanje.

Ovaj bade mantil je ne samo funkcionalan, već i moderan. Sa svojom elegantnom smeđom bojom, možete izgledati stilizovano i sofisticirano čak i u trenucima opuštanja. Bez obzira da li ga koristite kod kuće, u spa centru ili na putovanju, ovaj mantil će vam pružiti osećaj luksuza i stila.

Uz sve ove karakteristike, bade mantil Frotir Brown M Dug rukav Z model pruža izuzetnu vrednost kupcu. Kombinujući udobnost, praktičnost i moderan dizajn, ovaj mantil je savršen izbor za sve koji žele da se osećaju posebno i uživaju u trenucima opuštanja.

Naručite svoj bade mantil Frotir Brown M Dug rukav Z model danas i doživite vrhunsku udobnost i stil koji zaslužujete!

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Scroll To Top
Close
Close
Close

Moja korpa

Vaša korpa je prazna!

Nastavi sa kupovinom