...
Prodavnica Bade Mantil Frotir Brown L Dug rukav Z model

Bade Mantil Frotir Brown L Dug rukav Z model

4656 RSD

Na zalihama
Opis:

Bade Mantil Frotir Brown L Dug rukav Z model
Sirovinski sastav 100% pamuk.
Ovaj dezen trenutno je dostupan samo u L veličini.

Isporuka:
29 septembar - 01 oktobar
Šifra proizvoda: VLK000312-browndugrukavLzmodel Kategorije: , , Oznaka:
Opis

Bade mantil Frotir Brown L Dug rukav Z model je savršen izbor za sve koji žele udobnost i luksuz u svakodnevnim trenucima opuštanja. Izrađen od visokokvalitetnog frotir materijala, ovaj bade mantil pruža ne samo mekoću, već i izuzetnu upijajuću moć.

Sa dugim rukavima i Z modelom, ovaj bade mantil pruža dodatnu toplinu i udobnost tokom hladnijih dana. Bez obzira da li ga koristite nakon tuširanja, kupanja ili jednostavno za opuštanje kod kuće, ovaj bade mantil će vas obaviti mekoćom i toplinom.

Jedna od ključnih karakteristika ovog bade mantila je njegova veličina L, koja odgovara većini korisnika. Bez obzira na vašu građu, ovaj bade mantil će vam pružiti savršeno pristajanje i udobnost.

Pored toga, ovaj bade mantil dolazi u prelepom smeđem tonu koji će dodati eleganciju vašem svakodnevnom ritualu opuštanja. Bez obzira da li ga koristite kod kuće, u spa centru ili na putovanjima, ovaj bade mantil će vam pružiti osećaj luksuza i udobnosti.

Uz Bade mantil Frotir Brown L Dug rukav Z model, dobijate ne samo kvalitetan proizvod, već i vrednost koju pruža. Ovaj bade mantil je izdržljiv, lako se održava i dugotrajan, što znači da ćete uživati u njemu dugi niz godina.

Uživajte u svakom trenutku opuštanja uz Bade mantil Frotir Brown L Dug rukav Z model i doživite udobnost i luksuz na potpuno novom nivou.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Scroll To Top
Close
Close
Close

Moja korpa

Vaša korpa je prazna!

Nastavi sa kupovinom