...
Prodavnica Bade Mantil Frotir Teget XXL Dug rukav

Bade Mantil Frotir Teget XXL Dug rukav

4656 RSD

Na zalihama
Opis:

Bade Mantil Frotir Teget XXL Dug rukav
Sirovinski sastav 100% pamuk.
Ovaj dezen trenutno je dostupan samo u XXL veličini.

Isporuka:
29 septembar - 01 oktobar
Šifra proizvoda: VLK000312-tegetdugrukav Kategorije: , , Oznaka:
Opis

Bade mantil frotir teget XXL dug rukav je savršen izbor za sve koji žele udobnost i luksuz u svakodnevnim trenucima opuštanja. Izrađen od visokokvalitetnog frotir materijala, ovaj bade mantil pruža nežnost i mekoću na dodir.

Sa svojim XXL veličinom, ovaj dugorukavi mantil pruža obilje prostora i udobnosti, omogućavajući vam da se potpuno opustite i uživate u trenucima odmora. Bez obzira da li ga koristite nakon tuširanja, kupanja ili jednostavno za opuštanje kod kuće, ovaj mantil će vam pružiti osećaj luksuza i udobnosti.

Jedna od ključnih karakteristika ovog bade mantila je njegova izdržljivost. Napravljen od visokokvalitetnog frotir materijala, ovaj mantil je dugotrajan i otporan na habanje, što znači da ćete ga moći koristiti dugi niz godina.

Osim toga, ovaj teget bade mantil ima i praktične džepove, idealne za čuvanje vaših sitnica ili telefona dok se opuštate. Takođe, dugi rukavi pružaju dodatnu toplinu i zaštitu tokom hladnijih dana.

Bade mantil frotir teget XXL dug rukav je ne samo funkcionalan, već i estetski privlačan. Sa svojom tamno plavom bojom, ovaj mantil će dodati eleganciju i stil vašem svakodnevnom ritualu opuštanja.

Uz ovaj bade mantil, dobijate ne samo udobnost i luksuz, već i praktičnost i trajnost. Bilo da ga koristite kod kuće, u spa centru ili na putovanjima, ovaj mantil će vam pružiti osećaj zadovoljstva i udobnosti.

Naručite svoj bade mantil frotir teget XXL dug rukav i uživajte u trenucima opuštanja sa stilom!

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Scroll To Top
Close
Close
Close

Moja korpa

Vaša korpa je prazna!

Nastavi sa kupovinom