...
Prodavnica Bade Mantil Frotir Svetlo Plavi XXL Dug rukav

Bade Mantil Frotir Svetlo Plavi XXL Dug rukav

4656 RSD

Na zalihama
Opis:

Bade Mantil Frotir Svetlo Plavi XXL Dug rukav
Sirovinski sastav 100% pamuk.
Ovaj dezen trenutno je dostupan samo u XXL veličini.

Isporuka:
29 septembar - 01 oktobar
Šifra proizvoda: VLK000312-svetloplavixxl Kategorije: , , Oznaka:
Opis

Bade mantil Frotir Svetlo Plavi XXL Dug rukav je savršen izbor za sve koji žele udobnost i luksuz u svom svakodnevnom životu. Izrađen od visokokvalitetnog frotir materijala, ovaj bade mantil pruža ne samo mekoću, već i izuzetnu upijajuću moć.

Sa svojim svetlo plavim dizajnom, ovaj bade mantil donosi osveženje i eleganciju u vašu kuću. Veličina XXL pruža obilje prostora i udobnosti, omogućavajući vam da se opustite i uživate u svakom trenutku.

Dug rukav pruža dodatnu toplinu i zaštitu, čineći ovaj bade mantil idealnim za hladnije dane ili večeri. Bez obzira da li ga koristite nakon tuširanja, kupanja ili jednostavno za opuštanje kod kuće, ovaj bade mantil će vas obaviti mekoćom i udobnošću.

Osim što je izuzetno praktičan, ovaj bade mantil takođe pruža i estetsku vrednost. Sa svojim modernim dizajnom i kvalitetnim materijalom, on će sigurno privući pažnju i impresionirati vaše goste.

Uz Bade mantil Frotir Svetlo Plavi XXL Dug rukav, dobijate ne samo proizvod vrhunskog kvaliteta, već i osećaj luksuza i udobnosti koji će vam pružiti svaki put kada ga obučete. Uživajte u svakom trenutku kod kuće uz ovaj izvanredan bade mantil.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Scroll To Top
Close
Close
Close

Moja korpa

Vaša korpa je prazna!

Nastavi sa kupovinom