...
Prodavnica Bade Mantil Frotir White Kimono L Kratak rukav

Bade Mantil Frotir White Kimono L Kratak rukav

4656 RSD

Na zalihama
Opis:

Bade Mantil Frotir White Kimono L Kratak rukav
Sirovinski sastav 100% pamuk.
Ovaj dezen trenutno je dostupan samo u L veličini.

Isporuka:
29 septembar - 01 oktobar
Šifra proizvoda: VLK000312-whitekimonoL Kategorije: , , Oznaka:
Opis

Bade mantil Frotir White Kimono L Kratak rukav je savršen izbor za sve koji žele udobnost i luksuz u jednom proizvodu. Izrađen od visokokvalitetnog frotir materijala, ovaj bade mantil pruža mekoću i apsorpciju koja će vas oduševiti.

Sa svojim elegantnim dizajnom u beloj boji i modernim krojem kimona, ovaj bade mantil će vam pružiti osećaj luksuza i udobnosti svaki put kada ga obučete. Kratki rukavi dodaju dodatnu slobodu kretanja, dok dužina do kolena pruža dovoljno pokrivenosti.

Ovaj bade mantil je idealan za korišćenje kod kuće, u spa centrima, bazenima ili na plaži. Možete ga nositi nakon tuširanja, dok se opuštate uz omiljenu knjigu ili dok se pripremate za dobar san. Bez obzira na priliku, ovaj bade mantil će vam pružiti osećaj udobnosti i stila.

Dodatna prednost ovog bade mantila je njegova izdržljivost. Napravljen od visokokvalitetnog frotir materijala, ovaj mantil je dugotrajan i otporan na habanje. Možete biti sigurni da će vam pružiti dugotrajno zadovoljstvo i udobnost.

Uz sve ove karakteristike, bade mantil Frotir White Kimono L Kratak rukav pruža izuzetnu vrednost za svoje kupce. Njegova kombinacija udobnosti, luksuza i izdržljivosti čini ga neophodnim dodatkom za svakodnevnu upotrebu.

Naručite svoj bade mantil Frotir White Kimono L Kratak rukav i uživajte u osećaju luksuza i udobnosti koji će vam pružiti.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Scroll To Top
Close
Close
Close

Moja korpa

Vaša korpa je prazna!

Nastavi sa kupovinom