...
Prodavnica Bade mantil Pliš L veličina Kratak rukav kimono

Bade mantil Pliš L veličina Kratak rukav kimono

5256 RSD

Na zalihama
Opis:

Bade mantil Pliš izradjen je od 100% pamučnog materijala (pliš),gusto tkanje i veliga gramaža bade mantila
čini ovaj bade mantil izuzetno kvalitetnim i dugotrajnim.

Isporuka:
29 septembar - 01 oktobar
Šifra proizvoda: VLK000313-plis kimono L Kategorije: , , Oznaka:
Opis

Bade mantil Pliš L veličina Kratak rukav kimono je savršen izbor za sve koji žele udobnost i luksuz u jednom proizvodu. Izrađen od visokokvalitetnog pliša, ovaj bade mantil pruža nežnost i mekoću na koju ćete se zaljubiti.

Sa svojom L veličinom, ovaj kimono bade mantil je pogodan za različite građe tela, pružajući udobno i prijatno nošenje. Kratak rukav dodaje dodatnu slobodu pokreta, dok kimono stil daje elegantan i sofisticiran izgled.

Ovaj bade mantil ima nekoliko posebnih karakteristika koje ga izdvajaju od drugih proizvoda na tržištu. Prvo, visokokvalitetni pliš materijal je izuzetno mekan na dodir, pružajući osećaj luksuza i udobnosti. Drugo, L veličina omogućava prilagodljivost i udobnost za različite građe tela. Treće, kratak rukav i kimono stil pružaju slobodu pokreta i elegantan izgled.

Ovaj bade mantil je idealan za korišćenje kod kuće, u spa centrima, bazenima ili na plaži. Bez obzira da li želite da se opustite nakon napornog dana ili da uživate u trenucima samoće, ovaj bade mantil će vam pružiti udobnost i stil koji zaslužujete.

Njegova vrednost za kupca leži u kombinaciji udobnosti, luksuza i praktičnosti. Ovaj bade mantil će vam pružiti osećaj mekoće i nežnosti, dok ćete istovremeno izgledati elegantno i sofisticirano. Bez obzira da li ga koristite za sebe ili kao poklon za voljenu osobu, ovaj bade mantil će sigurno oduševiti.

Uživajte u trenucima opuštanja i udobnosti sa našim Bade mantilom Pliš L veličina Kratak rukav kimono. Nabavite ga danas i doživite vrhunski osećaj luksuza i udobnosti.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Scroll To Top
Close
Close
Close

Moja korpa

Vaša korpa je prazna!

Nastavi sa kupovinom