...
Prodavnica Bade mantil Pliš XL veličina A1 Dug rukav

Bade mantil Pliš XL veličina A1 Dug rukav

5256 RSD

Na zalihama
Opis:

Bade mantil Pliš izradjen je od 100% pamučnog materijala (pliš),gusto tkanje i veliga gramaža bade mantila
čini ovaj bade mantil izuzetno kvalitetnim i dugotrajnim.

Isporuka:
29 septembar - 01 oktobar
Šifra proizvoda: VLK000313-plis A1 Kategorije: , , Oznaka:
Opis

Bade mantil Pliš XL veličine A1 sa dugim rukavima je savršen izbor za sve koji žele udobnost i luksuz tokom svog vremena za opuštanje. Izrađen od visokokvalitetnog pliša, ovaj bade mantil pruža nežnost i mekoću na dodir, omogućavajući vam da se osećate kao da ste uvijeni u oblačak.

Sa svojom XL veličinom, ovaj bade mantil je pogodan za sve građe tela, pružajući vam slobodu kretanja i udobnost bez obzira na vašu veličinu. Dug rukav dodaje dodatnu toplinu i zaštitu tokom hladnijih dana, čineći ga idealnim za upotrebu tokom cele godine.

Ovaj bade mantil ima i praktične detalje poput pojasa koji se može podešavati, omogućavajući vam da ga prilagodite svojoj želji i obezbedite sigurno prijanjanje. Takođe, poseduje i džepove sa strane, gde možete držati svoje sitnice ili ruke za dodatnu toplinu.

Pored svoje udobnosti i funkcionalnosti, ovaj bade mantil takođe pruža i estetski užitak. Sa svojim elegantnim dizajnom i bogatom bojom, ovaj mantil će vas istaći i dodati dozu luksuza vašem vremenu za opuštanje. Bilo da ga nosite kod kuće, u spa centru ili na plaži, ovaj bade mantil će vam pružiti osećaj glamura i udobnosti.

Uz bade mantil Pliš XL veličine A1 sa dugim rukavima, dobijate ne samo kvalitetan proizvod, već i vrednost za svoj novac. Ovaj mantil je izrađen od izdržljivih materijala koji će vam pružiti dugotrajnu upotrebu, čineći ga pametnom investicijom. Takođe, njegova univerzalna veličina i prilagodljivi detalji čine ga savršenim poklonom za voljene osobe.

Uživajte u luksuzu, udobnosti i stilu sa bade mantilom Pliš XL veličine A1 sa dugim rukavima. Ovaj proizvod će vam pružiti nezaboravno iskustvo opuštanja i dodati dozu elegancije u vaš svakodnevni život.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Scroll To Top
Close
Close
Close

Moja korpa

Vaša korpa je prazna!

Nastavi sa kupovinom