...
Prodavnica Bade mantil Pliš XXL veličina B3 Dug rukav

Bade mantil Pliš XXL veličina B3 Dug rukav

5256 RSD

Na zalihama
Opis:

Bade mantil Pliš izradjen je od 100% pamučnog materijala (pliš),gusto tkanje i veliga gramaža bade mantila
čini ovaj bade mantil izuzetno kvalitetnim i dugotrajnim.

Isporuka:
29 septembar - 01 oktobar
Šifra proizvoda: VLK000313-plis B3 Kategorije: , , Oznaka:
Opis

Bade mantil Pliš XXL veličine B3 sa dugim rukavima je savršen izbor za udobnost i luksuz tokom vašeg vremena provedenog u kupatilu. Izrađen od visokokvalitetnog pliša, ovaj bade mantil pruža nežnost i mekoću na dodir, omogućavajući vam da se osećate kao u spa centru.

Sa svojom XXL veličinom, ovaj bade mantil je idealan za sve koji vole dodatni prostor i udobnost. Dug rukav pruža dodatnu toplinu i zaštitu od hladnoće, čineći ga savršenim izborom za hladnije dane ili večernje trenutke opuštanja.

Ovaj bade mantil ima B3 dizajn koji dodaje sofisticiranost i eleganciju. Sa svojim modernim krojem i pažljivo izrađenim detaljima, ovaj mantil će vas istaći i pružiti vam osećaj luksuza.

Pored svog elegantnog izgleda, ovaj bade mantil takođe nudi praktičnost. Sa dva prednja džepa, možete lako držati svoje sitnice pri ruci, poput telefona ili ključeva. Takođe ima i pojaseve za vezivanje koji vam omogućavaju da prilagodite mantil prema vašoj želji i obezbedite sigurno nošenje.

Ovaj bade mantil je više od običnog komada odeće – on je investicija u vašu udobnost i stil. Sa svojim luksuznim materijalom, udobnošću i elegantnim dizajnom, ovaj mantil će vam pružiti osećaj kao da ste u najboljem spa centru, čineći vaše trenutke opuštanja još prijatnijim.

Naručite svoj bade mantil Pliš XXL veličine B3 sa dugim rukavima i uživajte u vrhunskom kvalitetu, udobnosti i stilu koji vam pruža.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Scroll To Top
Close
Close
Close

Moja korpa

Vaša korpa je prazna!

Nastavi sa kupovinom