...
Prodavnica Vodootporni baštenski stolnjak LEMON 130X180CM Oval

Vodootporni baštenski stolnjak LEMON 130X180CM Oval

636 RSD

Na zalihama
Opis:

Vodootporni baštenski stolnjak ovalnog oblika LEMON sačinjen je od 100% poliester savitljivih i elastičnih vlakana.
Materijal koji ne upija fleke.

Isporuka:
29 septembar - 01 oktobar
Šifra proizvoda: VLK000239 Kategorije: , , Oznake: , ,
Opis

Vodootporni baštenski stolnjak LEMON 130X180CM Oval je savršen izbor za vašu baštu ili terasu. Sa svojim elegantnim dizajnom i praktičnim karakteristikama, ovaj stolnjak će uneti svežinu i stil u vaš prostor.

Ovaj vodootporni baštenski stolnjak je izrađen od visokokvalitetnog materijala koji je otporan na vodu i mrlje. Bez obzira na to da li se koristi za svakodnevne obroke ili za posebne prilike, ovaj stolnjak će ostati čist i besprekoran.

Sa dimenzijama od 130x180cm, ovalnog oblika, ovaj stolnjak je dovoljno veliki da pokrije veći sto, pružajući dovoljno prostora za sve vaše goste. Takođe, njegov elegantan dizajn sa limunskim motivima će dodati osvežavajući i veseli ton vašem prostoru.

Jedna od ključnih prednosti ovog stolnjaka je njegova jednostavnost održavanja. Možete ga lako obrisati vlažnom krpom ili ga oprati u mašini za veš. Ovaj stolnjak je dugotrajan i otporan na habanje, što znači da će vam dugo služiti.

Vodootporni baštenski stolnjak LEMON 130X180CM Oval pruža vrednost kupcu jer kombinuje stil, praktičnost i izdržljivost. Bez obzira da li ga koristite za porodične ručkove, roštilje sa prijateljima ili za posebne prilike, ovaj stolnjak će uneti svežinu i eleganciju u vaš prostor.

Naručite svoj vodootporni baštenski stolnjak LEMON 130X180CM Oval danas i uživajte u lepoti i funkcionalnosti koju pruža.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Scroll To Top
Close
Close
Close

Moja korpa

Vaša korpa je prazna!

Nastavi sa kupovinom