...
Prodavnica Kuhinjska krpa Viktorija 50x70cm A17

Kuhinjska krpa Viktorija 50x70cm A17

216 RSD

Na zalihama
Opis:

Najbolje kuhinjske krpe za vašu kuhinju. Izvanredna funkcionalnost i stil. Širok izbor dezena, uzoraka i tekstura. Visoka upijajuća moć. Perive i izdržljive. Transformirajte svoju kuhinju danas! Kupite vrhunske kuhinjske krpe online.
Sirovinski sastav 100% pamuk.

Isporuka:
29 septembar - 01 oktobar
Šifra proizvoda: VLK000101-a17 Kategorije: , Oznake: ,
Opis

Kuhinjska krpa Viktorija 50x70cm A17 je savršen dodatak za vašu kuhinju. Sa dimenzijama od 50x70cm, ova krpa je dovoljno velika da obuhvati sve površine i posuđe koje treba očistiti.

Izrađena od visokokvalitetnog materijala, ova krpa je veoma mekana na dodir, ali istovremeno veoma efikasna u uklanjanju mrlja i masnoće. Njena izuzetna apsorpcija omogućava brzo sušenje posuđa i površina, čime štedi vaše vreme i energiju.

Jedna od glavnih prednosti ove kuhinjske krpe je njena dugotrajnost. Zahvaljujući visokokvalitetnom materijalu, ona je izuzetno izdržljiva i može izdržati mnogo pranja bez gubitka kvaliteta ili boje.

Osim toga, kuhinjska krpa Viktorija 50x70cm A17 dolazi u različitim bojama i dezenima, što vam omogućava da je uklopite sa stilom vaše kuhinje. Bez obzira da li preferirate klasične ili moderne dezene, sigurno ćete pronaći nešto što odgovara vašem ukusu.

Ova kuhinjska krpa ne samo da je praktična, već i estetski privlačna. Njen elegantan dizajn će uneti dodir elegancije u vašu kuhinju i učiniti je još privlačnijom.

Uz sve ove karakteristike, kuhinjska krpa Viktorija 50x70cm A17 pruža izuzetnu vrednost kupcima. Njena visoka kvaliteta, dugotrajnost i estetski privlačan dizajn čine je neophodnim dodatkom za svaku kuhinju.

Naručite kuhinjsku krpu Viktorija 50x70cm A17 danas i uživajte u čistoj i elegantnoj kuhinji!

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Scroll To Top
Close
Close
Close

Moja korpa

Vaša korpa je prazna!

Nastavi sa kupovinom