...
Prodavnica Ćebe Resa 160x220cm A6

Ćebe Resa 160x220cm A6

3540 RSD

Na zalihama
Opis:

Ćebe Resa singl ležaj 160x220cm.
Odlično ćebe vrhunskog kvaliteta može da služi i kao dekoracija na vašem kauču.Mikro vlakna sa kojima je izrađeno omogućava izuzetnu mekoću i prijatnost. Ovo luksuzno ćebe će vas i vaše voljene grejati tokom cele zime.
Sačinjeno je od 70%akrila i 30% polikoton vlakna koja omogućava toplinu i lakoću ćebeta prilikom pokrivanja.
Predmet prodaje je Ćebe Resa 160x220cm plavo,ne i ostali predmeti sa slike.

Isporuka:
30 septembar - 02 oktobar
Šifra proizvoda: VLK000224-a6 Kategorije: , , Oznake: , ,
Opis

Ćebe Resa dimenzija 160x220cm A6 je savršen izbor za sve one koji žele da se umotaju u udobnost i toplinu. Ovo prelepo ćebence je izrađeno od visokokvalitetnog materijala koji pruža nežnost i mekoću dodira.

Sa dimenzijama 160x220cm, ovo ćebence je dovoljno veliko da se udobno smestite i uživate u trenucima opuštanja. Bez obzira da li ga koristite na kauču dok gledate omiljenu seriju ili ga nosite sa sobom na putovanja, Ćebe Resa će vam pružiti osećaj sigurnosti i udobnosti.

Jedna od ključnih karakteristika ovog ćebeta je njegova izuzetna toplotna izolacija. Zahvaljujući tome, možete biti sigurni da će vam pružiti prijatnu toplinu tokom hladnih zimskih večeri. Takođe, materijal je prozračan i dobro diše, što znači da će vam pružiti osećaj svežine tokom letnjih meseci.

Ćebe Resa je takođe veoma praktično. Može se lako održavati jer je mašinski perivo, što vam štedi vreme i trud. Takođe, materijal je dugotrajan i otporan na habanje, što znači da ćete dugo uživati u njegovoj mekoći i udobnosti.

Ovo ćebence je ne samo funkcionalno, već i estetski privlačno. Dostupno je u različitim bojama i dezenima, tako da možete pronaći onaj koji najbolje odgovara vašem stilu i enterijeru. Bez obzira da li želite da dodate malo boje u svoj prostor ili da se uklopite sa postojećim dekorom, Ćebe Resa će sigurno privući pažnju.

Uz Ćebe Resa 160x220cm A6, dobijate ne samo kvalitetan proizvod, već i vrednost za svoj novac. Ovo ćebence će vam pružiti udobnost, toplinu i stil, čineći vaše trenutke opuštanja još prijatnijim. Ne propustite priliku da sebi ili nekome koga volite poklonite ovaj predivan proizvod.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Scroll To Top
Close
Close
Close

Moja korpa

Vaša korpa je prazna!

Nastavi sa kupovinom