...
Prodavnica Jastučnica od satena 40x70cm A2

Jastučnica od satena 40x70cm A2

672 RSD

Na zalihama
Opis:

Jastučnica Saten,100% pamuk, dimenzije 40×70cm,na rajsfeslus.
Predmet prodaje je Jastučnica od satena 40x70cm,ne i ostali predmeti sa slike.

Isporuka:
30 septembar - 02 oktobar
Šifra proizvoda: VLK000190-a2 Kategorije: , , Oznake: , ,
Opis

Jastučnica od satena 40x70cm A2 je savršen dodatak vašem spavaćem prostoru. Izrađena od visokokvalitetnog satena, ova jastučnica pruža ne samo luksuzan izgled, već i udobnost koju zaslužujete.

Sa dimenzijama 40x70cm, ova jastučnica savršeno odgovara standardnim jastucima i pruža optimalnu podršku za vašu glavu i vrat tokom noćnog odmora. Saten materijal je mekan na dodir i nežan prema koži, pružajući vam osećaj luksuza i udobnosti.

Osim estetskog izgleda, jastučnica od satena ima i brojne prednosti. Saten materijal je poznat po svojoj sposobnosti da zadrži vlagu, čime se sprečava isušivanje kože i kose tokom noći. Takođe, saten je manje sklon stvaranju bora i gužvanju, čime se održava besprekoran izgled jastučnice.

Ova jastučnica od satena takođe ima i praktičan skriveni zatvarač koji omogućava lako i brzo postavljanje jastuka unutar nje, čime se olakšava održavanje i čišćenje.

Uz jastučnicu od satena 40x70cm A2, dobićete ne samo proizvod visokog kvaliteta, već i dodatak koji će uneti luksuz i udobnost u vašu spavaću sobu. Uživajte u mirnom snu i probudite se osveženi svakog jutra uz ovu prelepu jastučnicu od satena.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Scroll To Top
Close
Close
Close

Moja korpa

Vaša korpa je prazna!

Nastavi sa kupovinom