...
Prodavnica Posteljina Damast Dalia 200X200cm D14

Posteljina Damast Dalia 200X200cm D14

5640 RSD

Na zalihama
Opis:

Damast je najkvalitetnija vrsta pamuka i svojom gustinom će svakako pružiti pravi užitak pri spavanju. Ovaj materijal će Vam svakog dana, iznova i iznova, pružati dodir luksuza, kvaliteta i komfora.U pitanju je najkvalitetnija vrsta tkanja 100%-og pamuka.
Set posteljine za double krevete sadrži
jastučnice 60×80 cm x 2 komada
čaršaf 200×220 cm
jorganska navlaka 200×200 cm
Predmet prodaje je Posteljina Damast Dalia 200X200cm,ne i ostali predmeti prodaje.

Isporuka:
30 septembar - 02 oktobar
Šifra proizvoda: VLK000274-Dalia d14 Kategorije: , Oznake: ,
Opis

Posteljina Damast Dalia 200X200cm D14 je savršen izbor za one koji žele da svoju spavaću sobu pretvore u oazu udobnosti i elegancije. Ova posteljina je izrađena od visokokvalitetnog damasta koji pruža ne samo luksuzan izgled, već i izuzetnu mekoću i udobnost.

Dimenzije od 200x200cm čine ovu posteljinu idealnom za bračni krevet, pružajući dovoljno prostora za udoban san. Sa svojim prefinjenim dizajnom i pažljivo odabranim bojama, ova posteljina će sigurno uneti notu elegancije u vašu spavaću sobu.

Jedna od ključnih karakteristika ove posteljine je njen damast materijal. Damast je poznat po svojoj izdržljivosti i dugotrajnosti, što znači da će ova posteljina zadržati svoj izgled i mekoću tokom dugog vremenskog perioda. Takođe, damast je veoma prijatan na dodir i nežan prema koži, pružajući vam osećaj luksuza i udobnosti svake noći.

Ova posteljina takođe dolazi sa praktičnim zatvaračem koji olakšava postavljanje i skidanje. Bez obzira da li je vreme za pranje ili samo želite da promenite izgled svoje spavaće sobe, ova posteljina će biti laka za održavanje i brzo se postavlja.

Kada kupujete Posteljina Damast Dalia 200X200cm D14, dobijate ne samo kvalitetan proizvod, već i vrednost za svoj novac. Ova posteljina će vam pružiti udobnost, stil i trajnost, čineći vašu spavaću sobu savršenim mestom za opuštanje i odmor.

Ukratko, Posteljina Damast Dalia 200X200cm D14 je izbor za one koji žele da svoju spavaću sobu pretvore u luksuzno utočište. Sa svojim visokokvalitetnim damast materijalom, prefinjenim dizajnom i praktičnim zatvaračem, ova posteljina pruža udobnost, stil i trajnost. Ne propustite priliku da unesete eleganciju u svoj dom sa ovom izvanrednom posteljinom.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Scroll To Top
Close
Close
Close

Moja korpa

Vaša korpa je prazna!

Nastavi sa kupovinom