...
Prodavnica Peškir Velur 70x140cm

Peškir Velur 70x140cm

1404 RSD

Na zalihama
Opis:

Peškir Velur čuvenog nemačkog tekstilnog proizvodjača ”VESTIO TEXTILING” dimenzije 70x140cm je izradjen od 100% organskog pamuka.

Isporuka:
30 septembar - 02 oktobar
Šifra proizvoda: VLK000953-velur Kategorije: , , Oznake: , ,
Opis

Peškir Velur 70x140cm je savršen izbor za sve koji žele da se obaviju mekoćom i udobnošću nakon tuširanja ili kupanja. Ovaj peškir je izrađen od visokokvalitetnog velura koji pruža nežnost na dodir i brzo upija vlagu sa kože.

Sa dimenzijama od 70x140cm, ovaj peškir je dovoljno velik da vam omogući potpuno obavijanje tela, pružajući vam osećaj luksuza i udobnosti. Bez obzira da li ga koristite kod kuće, u teretani ili na plaži, Peškir Velur 70x140cm će vam pružiti maksimalnu udobnost i praktičnost.

Jedna od ključnih karakteristika ovog peškira je njegova izuzetna upijajuća moć. Zahvaljujući visokokvalitetnom materijalu, ovaj peškir brzo upija vlagu sa vaše kože, ostavljajući je suvom i osveženom. Takođe, materijal je veoma mekan na dodir, pružajući vam osećaj nežnosti i luksuza.

Peškir Velur 70x140cm je takođe veoma izdržljiv i dugotrajan. Bez obzira na broj puta kada ga operete, boje će ostati postojane i peškir će zadržati svoju mekoću i kvalitet. Ovaj peškir je dizajniran da traje, pružajući vam dugotrajno zadovoljstvo i vrednost za vaš novac.

Uz Peškir Velur 70x140cm, dobijate ne samo kvalitetan proizvod, već i komad luksuza koji će vam pružiti osećaj udobnosti i opuštanja. Bilo da ga koristite kod kuće, na putovanjima ili na plaži, ovaj peškir će vam pružiti maksimalnu udobnost i stil.

Naručite Peškir Velur 70x140cm danas i uživajte u osećaju mekoće, udobnosti i luksuza koji će vam pružiti. Ne propustite priliku da sebi ili nekome dragom priuštite ovaj vrhunski peškir koji će vam pružiti ne samo praktičnost, već i osećaj luksuza i udobnosti.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Scroll To Top
Close
Close
Close

Moja korpa

Vaša korpa je prazna!

Nastavi sa kupovinom