...
Prodavnica Peškir Indy 50x90cm Glat 400g/m2 Beli

Peškir Indy 50x90cm Glat 400g/m2 Beli

348 RSD

Na zalihama
Opis:

Peškir Indy dimenzije 50x90cm Glat težine po 400g/m2

Ekskluzivni hotelski peškiri renomiranog proizvodjaca ”Uludag Pamuk” se odlikuju izvanrednim kvalitetom, jer se ova vrsta peškira izrađuje od potpuno prirodnog materijala, najfinijeg pamuka. Karakteriše ih izvanredna mekoća, vrlo su prijatni u dodiru sa telom.

Sirovinski sastav 100% pamuk.

Isporuka:
30 septembar - 02 oktobar
Šifra proizvoda: VLK000662-beli Kategorije: , , Oznake: , ,
Opis

Peškir Indy dimenzija 50x90cm je savršen izbor za sve one koji žele da uživaju u luksuznom osećaju mekoće i udobnosti. Izrađen od visokokvalitetnog materijala, ovaj peškir je nežan prema koži i pruža izuzetnu apsorpciju vode.

Sa gustinom od 400g/m2, ovaj peškir je izuzetno mekan na dodir, pružajući vam osećaj nežnosti i udobnosti svaki put kada ga koristite. Bez obzira da li ga koristite nakon tuširanja, kupanja ili plivanja, ovaj peškir će brzo upiti vlagu i ostaviti vas suvim i osveženim.

Beli dizajn ovog peškira dodaje notu elegancije i luksuza vašem kupatilu. Sa svojim klasičnim izgledom, ovaj peškir se lako uklapa u svaki enterijer i pruža osećaj svežine i čistoće.

Peškir Indy 50x90cm je izuzetno izdržljiv i dugotrajan, što ga čini idealnim za svakodnevnu upotrebu. Bez obzira da li ga koristite kod kuće, u teretani ili na putovanjima, ovaj peškir će vam pružiti dugotrajno zadovoljstvo.

Uz peškir Indy 50x90cm, dobijate ne samo kvalitetan proizvod, već i vrednost za svoj novac. Ovaj peškir je pravi izbor za sve one koji cene udobnost, stil i trajnost. Uživajte u osećaju luksuza svaki put kada se umotate u ovaj predivan peškir.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Scroll To Top
Close
Close
Close

Moja korpa

Vaša korpa je prazna!

Nastavi sa kupovinom