...
Prodavnica Ukrasna jastučnica 45x45cm model A

Ukrasna jastučnica 45x45cm model A

1032 RSD

Na zalihama
Opis:

Mek i udoban jastučić. Kombinuj i uklapaj s jastučićima raznih boja i veličina da udahneš nov život sofi ili krevetu. Izrađeno od tkanine mesanog sastava pamuka i poliestera.

Isporuka:
29 septembar - 01 oktobar
Šifra proizvoda: VLK0000112/2 Kategorije: , , , Oznake: , ,
Opis

Ukrasna jastučnica model A dimenzija 45x45cm je savršen dodatak za vaš dom. Izrađena od visokokvalitetnog materijala, ova jastučnica pruža udobnost i stil u jednom. Sa svojim modernim dizajnom i pažljivo odabranim bojama, ova jastučnica će uneti svežinu i eleganciju u svaku prostoriju.

Jastučnica model A ima brojne karakteristike koje je čine posebnom. Njena mekoća i glatkoća pružaju neodoljiv osećaj dodira, dok je istovremeno izdržljiva i otporna na habanje. Zahvaljujući skrivenom patent zatvaraču, jastučnica se lako skida i pere, čime se održava svežina i čistoća.

Ova jastučnica je više od običnog ukrasa. Ona donosi toplinu i udobnost u vaš dom, stvarajući prijatnu atmosferu za opuštanje i uživanje. Možete je koristiti na kauču, stolici ili krevetu, dodajući sofisticiranost i stil svakom prostoru.

Uz jastučnicu model A, dobijate ne samo estetski užitak, već i praktičnost. Ona štiti vaše jastuke od prašine, mrlja i oštećenja, produžavajući njihovu trajnost. Takođe, možete je lako kombinovati sa drugim dekorativnim elementima kako biste stvorili jedinstvenu i personalizovanu atmosferu u svom domu.

Neka vaš dom zablista uz Ukrasnu jastučnicu model A dimenzija 45x45cm. Uživajte u udobnosti, stilu i praktičnosti koje ova jastučnica pruža. Dodajte je u svoju kolekciju dekorativnih elemenata i uživajte u svakom trenutku provedenom u svom prelepom i elegantnom domu.

Scroll To Top
Close
Close
Close

Moja korpa

Vaša korpa je prazna!

Nastavi sa kupovinom