...
Prodavnica Peškir Aralija dezen 2 70X130cm

Peškir Aralija dezen 2 70X130cm

672 RSD

Na zalihama
Opis:

Peškir Aralija 70x130cm Glat 400g/m2

Ekskluzivni hotelski peškiri renomiranog proizvodjaca ”Uludag Pamuk” se odlikuju izvanrednim kvalitetom, jer se ova vrsta peškira izrađuje od potpuno prirodnog materijala, najfinijeg pamuka. Karakteriše ih izvanredna mekoća, vrlo su prijatni u dodiru sa telom.

Sirovinski sastav 100% pamuk.

Isporuka:
30 septembar - 02 oktobar
Šifra proizvoda: VLK000943-dezen2 Kategorije: , , Oznake: , ,
Opis

Peškir Aralija dezen 2 dimenzija 70x130cm je savršen izbor za sve koji žele da unesu osvežavajući i elegantan dodir u svoju kupatilsku rutinu. Ovaj peškir je izrađen od visokokvalitetnog pamuka koji pruža mekoću i udobnost, dok istovremeno obezbeđuje izuzetnu upijajuću moć.

Sa svojim prelepim Aralija dezenom, ovaj peškir će sigurno privući pažnju i dodati notu luksuza u vaš prostor. Bez obzira da li ga koristite kod kuće, u teretani ili na plaži, ovaj peškir će vam pružiti osećaj svežine i udobnosti.

Dimenzije od 70x130cm čine ga dovoljno velikim da se obavijete u njega nakon tuširanja ili kupanja, pružajući vam trenutke opuštanja i uživanja. Takođe, njegova kompaktna veličina omogućava vam da ga lako ponesete sa sobom u putovanja ili na izlete.

Peškir Aralija dezen 2 je izuzetno izdržljiv i otporan na habanje, što ga čini dugotrajnim i pouzdanim partnerom u vašoj svakodnevnoj upotrebi. Takođe je jednostavan za održavanje, može se prati u mašini za veš i zadržava svoju mekoću i boju tokom vremena.

Uz ovaj peškir, ne samo da ćete dobiti praktičan i kvalitetan proizvod, već ćete i uneti dašak stila i elegancije u svoj prostor. Bilo da ga koristite za sebe ili kao poklon za voljenu osobu, Peškir Aralija dezen 2 će sigurno zadovoljiti sve vaše potrebe i pružiti vam nezaboravno iskustvo uživanja u kupatilu.

Naručite svoj Peškir Aralija dezen 2 dimenzija 70x130cm danas i uživajte u luksuznom osećaju mekoće, udobnosti i stila koji će vam pružiti.

Scroll To Top
Close
Close
Close

Moja korpa

Vaša korpa je prazna!

Nastavi sa kupovinom