...
Prodavnica Peškir ClasSic Soft 100x150cm GREY

Peškir ClasSic Soft 100x150cm GREY

1968 RSD

Na zalihama
Opis:

Peškir Vestio čuvenog nemačkog tekstilnog proizvodjača ”VESTIO TEXTILING” dimenzije 100x150cm je izradjen od 100% organskog pamuka.

Isporuka:
30 septembar - 02 oktobar
Šifra proizvoda: VLK000929grey Kategorije: , Oznake: ,
Opis

Peškir ClasSic Soft dimenzija 100x150cm u sivoj boji je savršen izbor za sve koji žele da se umotaju u mekoću i udobnost nakon tuširanja ili kupanja. Izrađen od visokokvalitetnog materijala, ovaj peškir pruža nežan dodir na koži i brzo upija vlagu, ostavljajući vas suvim i osveženim.

Sa svojim elegantnim dizajnom i neutralnom sivom bojom, ovaj peškir se lako uklapa u svaki enterijer i dodaje sofisticiranu notu u vašu kupatilsku rutinu. Sa dimenzijama od 100x150cm, pruža dovoljno prostora za obavijanje tela i udobno sušenje.

Jedna od ključnih karakteristika ovog peškira je njegova izuzetna mekoća. Zahvaljujući posebnom tretmanu tkanine, ClasSic Soft peškir je nežan prema koži i pruža osećaj luksuza svaki put kada ga koristite. Osim toga, ovaj peškir je veoma upijajući, što znači da će brzo upiti vlagu sa vaše kože i ostaviti vas suvim i svežim.

Kupovinom Peškira ClasSic Soft 100x150cm u sivoj boji, dobijate proizvod vrhunskog kvaliteta koji će vam pružiti dugotrajnu udobnost i zadovoljstvo. Ovaj peškir je izdržljiv i otporan na habanje, što znači da će vam služiti dugi niz godina.

Uživajte u svakom trenutku nakon tuširanja ili kupanja uz Peškir ClasSic Soft 100x150cm u sivoj boji. Dodajte ga u svoju kolekciju kupatilskih dodataka i osetite razliku koju pruža vrhunski kvalitet i pažljivo dizajnirani proizvod.

Scroll To Top
Close
Close
Close

Moja korpa

Vaša korpa je prazna!

Nastavi sa kupovinom