...
Prodavnica Muška pidzama komplet Guava 13061

Muška pidzama komplet Guava 13061

2640 RSD

Na zalihama
Opis:

Muške pidžame iz Guava ponude uključuju modele u različitim bojama i raznovrsnim dezenima.
Imaju 100% pamučni sastav koji daje elastičnost pidzami.

Isporuka:
27 septembar - 29 septembar
Šifra proizvoda: VLK000583-13061 Kategorije: , Oznake: ,
Opis

Muška pidžama komplet Guava 13061 je savršen izbor za udoban i stilizovan san. Ovaj komplet je izrađen od visokokvalitetnog pamuka koji pruža mekoću i udobnost tokom celu noć.

Sa svojim modernim dizajnom i pažljivo odabranim bojama, ovaj komplet će vam pružiti osećaj luksuza i elegancije. Pidžama se sastoji od dugih pantalona i dugih rukava, što je idealno za hladnije noći.

Jedna od ključnih karakteristika ovog kompleta je njegova izdržljivost. Visokokvalitetni materijali i pažljiva izrada garantuju dugotrajnost proizvoda. Ova pidžama će vam pružiti dugotrajno zadovoljstvo i udobnost.

Osim udobnosti i kvaliteta, ovaj komplet takođe nudi i praktičnost. Sa svojim modernim krojem i elastičnim pojasom, pantalone se lako prilagođavaju vašem telu, pružajući vam savršeno pristajanje. Takođe, dugi rukavi će vam pružiti dodatnu toplinu tokom hladnih noći.

Muška pidžama komplet Guava 13061 je odličan izbor za sve muškarce koji žele udobnost, stil i kvalitet u jednom proizvodu. Bez obzira da li je to za svakodnevno nošenje ili za posebne prilike, ovaj komplet će vam pružiti sve što vam je potrebno za savršen san.

Naručite svoj Muška pidžama komplet Guava 13061 danas i uživajte u udobnosti i stilu koji vam pruža. Nećete biti razočarani!

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Scroll To Top
Close
Close
Close

Moja korpa

Vaša korpa je prazna!

Nastavi sa kupovinom