...
Prodavnica Muška pidzama komplet Guava 13062

Muška pidzama komplet Guava 13062

2640 RSD

Na zalihama
Opis:

Muške pidžame iz Guava ponude uključuju modele u različitim bojama i raznovrsnim dezenima.
Imaju 100% pamučni sastav koji daje elastičnost pidzami.

Isporuka:
27 septembar - 29 septembar
Šifra proizvoda: VLK000583-13062 Kategorije: , Oznake: ,
Opis

Muška pidžama komplet Guava 13062 je savršen izbor za udoban i stilizovan san. Ovaj komplet je izrađen od visokokvalitetnog materijala koji pruža nežnost i udobnost tokom celu noć.

Ova muška pidžama komplet se sastoji od dugih pantalona i dugih rukava, što ga čini idealnim za hladnije noći. Materijal je mekan na dodir i nežan prema koži, pružajući vam osećaj luksuza i udobnosti.

Jedinstveni dizajn Guava 13062 pidžame kombinuje klasične elemente sa modernim detaljima. Sa svojim elegantnim krojem i diskretnim printom, ova pidžama će vam pružiti sofisticiran izgled čak i dok spavate.

Osim što je estetski privlačna, ova muška pidžama komplet takođe nudi i praktične funkcionalnosti. Elastični pojas na pantalonama omogućava prilagođavanje veličine, dok dugmad na prednjem delu košulje omogućavaju lako oblačenje i skidanje.

Muška pidžama komplet Guava 13062 je više od obične pidžame – ona je investicija u vašu udobnost i stil. Bez obzira da li je kupujete za sebe ili kao poklon, ova pidžama će vam pružiti ne samo udobnost tokom spavanja, već i osećaj luksuza i elegancije.

Uživajte u kvalitetnom snu i osećaju udobnosti uz mušku pidžama komplet Guava 13062.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Scroll To Top
Close
Close
Close

Moja korpa

Vaša korpa je prazna!

Nastavi sa kupovinom