...
Prodavnica Tester kapaciteta litijumske baterije 18650

Tester kapaciteta litijumske baterije 18650

2450 RSD

Close
Price Summary
  • 2450 RSD
  • 2450 RSD
  • 2450 RSD
Na zalihama
Highlights:
  • DUAL POVER: Dvostruko radno napajanje
  • SPECIJALNO: Specijalni tester baterija 18650
  • PODRŠKA: Podržava kapacitet pražnjenja ekrana. Podržava energiju pražnjenja ekrana. Podržava funkciju memorije parametara
  • FUNKCIJA: To je tester kapaciteta litijumske baterije. Koristi se za testiranje napona, kapaciteta pražnjenja i energije pražnjenja litijumske baterije 18650
Isporuka:
21 jun - 23 jun
Opis

Tester kapaciteta litijumske baterije 18650 je neophodan alat za sve ljubitelje elektronike i baterijskih uređaja. Ovaj tester omogućava precizno merenje kapaciteta litijumske baterije 18650, što je ključno za održavanje i optimizaciju performansi vaših uređaja.

Sa ovim testerom, možete lako proveriti kapacitet baterije i utvrditi da li je vreme za zamenu ili punjenje. Zahvaljujući njegovoj tačnosti i pouzdanosti, možete biti sigurni da će vaši uređaji uvek imati dovoljno snage za rad.

Ovaj tester poseduje jasan LCD ekran koji prikazuje trenutni kapacitet baterije, kao i napon i struju. Takođe, ima i funkciju za testiranje unutrašnjeg otpora baterije, što vam omogućava da identifikujete baterije sa slabim performansama ili potencijalnim problemima.

Jedna od ključnih prednosti ovog testera je njegova kompaktna veličina i jednostavno korišćenje. Sa samo nekoliko jednostavnih koraka, možete brzo i lako testirati bateriju i dobiti precizne rezultate. Takođe, njegova univerzalna kompatibilnost omogućava testiranje različitih modela litijumskih baterija.

Kupovinom ovog testera kapaciteta litijumske baterije 18650, dobijate ne samo pouzdan alat za merenje, već i mirnu savest da ćete uvek imati kontrolu nad performansama vaših baterija. Bez obzira da li ste profesionalac ili hobista, ovaj tester će vam pomoći da produžite životni vek vaših baterija i optimizujete rad vaših uređaja.

Neka ovaj tester postane vaš verni pratilac u svetu elektronike i baterijskih uređaja. Kupite ga danas i otkrijte koliko je jednostavno i korisno imati kontrolu nad kapacitetom vaših litijumskih baterija 18650!

Scroll To Top
Close
Close
Close

Moja korpa

Shopping cart is empty!

Continue Shopping

Tester kapaciteta litijumske baterije 18650
2450 RSD Dodaj u korpu